Βρέθηκε ζωντανή η 19χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Αττικό Νοσοκομείο

Βρέθηκε ζωντανή η 19χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Αττικό Νοσοκομείο

Το κουβάρι της εξαφάνισης της 19χρονης Ελένης που είχε δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, άρχισε να ξετυλίγεται σιγά-σιγά. Η νεαρή κοπέλα είχε εξαφανιστεί τον στις 21 Ιανουάριου 2017 από τα επείγοντα του Αττικού Νοσοκομείου.

Σήμερα (15/05/2019) ήταν προγραμματισμένη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για την υπόθεση της εξαφάνισης της 18χρονης – τότε- Ελένης. Στο εδώλιο θα καθόταν ένας πρώην εργοδότης της κοπέλας, ο οποίος όταν το κορίτσι ήταν ακόμα ανήλικο φέρεται να την κακοποιούσε βάναυσα και να της δίνει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, γεγονός που της προκάλεσε εθισμό. Όταν λοιπόν η κοπέλα ήταν ευάλωτη, την κακοποίησε με κάθε πιθανό τρόπο.

O συνήγορος του κατηγορουμένου εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα και ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του πήγε χθες (14/05/2019) σε ψυχιατρικό νοσοκομείο καθώς είχε μια ψυχική διαταραχή και ζήτησαν την αναβολή της δίκης.

Η έδρα όμως δεν έκανε δεκτό το αίτημα, καθώς θεώρησε πολύ σοβαρή την υπόθεση, και η δική θα συνεχιστεί περί τα τέλη Ιουνίου με την ίδια σύνθεση.

Ο πατέρας της Ελένης, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι φιλικό πρόσωπο της οικογένειας συνάντησε τυχαία την κοπέλα και φαινόταν καλά. Ο κ. Δημήτρης δήλωσε πώς όλοι στην οικογένεια περιμένουν την επιστροφή της Ελένης στο σπίτι.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Στις 21 Ιανουαρίου 2017 η Ελένη μαζί με τον πατέρα της πήγε στο Αττικό νοσοκομείο που εφημέρευε, γιατί η 18χρονη υπέφερε από πόνους στο στομάχι. Ήταν αργά το βράδυ και στα επείγοντα του νοσοκομείου υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε να εξεταστεί, λόγω της εφημερίας. Πατέρας και κόρη προμηθεύτηκαν το απαραίτητο εισιτήριο προτεραιότητας και περίμεναν τη σειρά τους.

Η Ελένη ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και ο πατέρας της την συνόδεψε δύο φορές. Την τρίτη φορά την άφησε να πάει μόνη της. Η Ελένη είχε αφήσει τη τσάντα της με τα προσωπικά της στοιχεία, στον χώρο αναμονής των εξωτερικών ιατρείων.

Η κοπέλα άργησε να επιστρέψει και ο πατέρας έχοντας ανησυχήσει, άρχισε να την αναζητεί. Όταν δεν βρήκε την κόρη του στο μπάνιο, την αναζήτησε στην πιάτσα στων ταξί που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο. Οι ταξιτζήδες απαντώντας στον ανήσυχο πατέρα του είπαν ότι μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της κόρης του, είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό την Αθήνα.

Για δυο ώρες ο πατέρας περίμενε στην πιάτσα μήπως και συναντήσει τον οδηγό που μετέφερε την Ελένη στην πόλη, κάτι που έγινε. Ο ταξιτζής του είπε πως άφησε την κόρη του σε συγκεκριμένο σημείο επί της οδού Αχαρνών. Γνωρίζοντας πως η Ελένη δεν είχε χρήματα μαζί της, τον ρώτησε με ποιο τρόπο τον πλήρωσε. Εκείνος του απάντησε πως η νεαρή κοπέλα μπήκε σε κατάστημα ψιλικών, τηλεφώνησε σε κάποιον και τότε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, βγήκε και του πλήρωσε το αντίτιμο της κούρσας.

Ο πατέρας μαζί με συγγενικό του πρόσωπο πήγε στην Αχαρνών για να βρει την Ελένη, φτάνοντας όμως στο μαγαζί με τα ψιλικά δεν μπόρεσε να πάρει κάποια παραπάνω πληροφορία από τον υπάλληλο του καταστήματος.

 

 

newsbomb

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα