Ικαρία: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών εκτάκτως στο νησί - Άκαρπες οι έρευνες για την αστροφυσικό

Ικαρία: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών εκτάκτως στο νησί - Άκαρπες οι έρευνες για την αστροφυσικό

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες στο νησί της Ικαρίας για τον εντοπισμό της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Π», ο Μιχάλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της επίλεκτης ομάδας της Ικαρίας που συμμετέχει στις έρευνες, έχει «χτενιστεί» το μεγαλύτερο μέρος της νότιας πλευράς του νησιού, απ’ όπου εξέπεμψε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης.

Όπως επισημαίνει, αν υπήρχε τραυματισμένος άνθρωπος ή πτώμα το πιθανότερο είναι ότι μέχρι τώρα θα είχε εντοπιστεί καθώς το έδαφος στην περιοχή είναι χέρσο, η βλάστηση χαμηλή και η ορατότητα καλή, πόσο μάλλον όταν στις έρευνες συμμετέχουν εναέρια μέσα εξοπλισμένα με θερμικές κάμερες.

Δεν αποκλίσει την πιθανότητα η αστροφυσικός να έπεσε στη θάλασσα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι οι έρευνες θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, δεν υπάρχει καμία επίσημη μαρτυρία στις αρχές που θα αναφέρει ότι εθεάθη η αστροφυσικός να πηγαίνει για τρέξιμο ή να τρέχει σε μονοπάτι.

Τέλος, σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, έφυγε εκτάκτως για Ικαρία προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει την υπόθεση της Νάταλι Κρίστοφερ»σαν μια απλή εξαφάνιση αλλά εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

  

Θα βρεθεί κάτι σήμερα - Κάποιος πέταξε το κινητό εκεί: Θρίλερ με την εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία

 

 

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα