Λόγια του Βαρδάρη

  • Νέα και δυναμικά στελέχη στη… φαρέτρα της «Δημοκρατικής Ενότητας»
    12/02/2019 17:49

    Νέα και δυναμικά στελέχη στη… φαρέτρα της «Δημοκρατικής Ενότητας»

    Με νέα στελέχη, επιστήμονες και ανθρώπους της αγοράς, γεμίζει τη… φαρέτρα του για τη μάχη τρων εκλογών ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Ενότητα», στοχεύοντας να είναι και πάλι ο νικητής στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαϊου. Ένα από αυτά τα πρόσωπα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης της πλειοψηφούσας παράταξης του δήμου είναι ο Κώστας Καραγιάννης, Αγρονόμος  - Τοπογράφος, ο οποίος θα δοκιμάσει εκ νέου τις δυνάμεις του στον εκλογικό στίβο. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Βασιλικών, διεκδικεί μια θέση στα δημοτικά έδρανα, υπό τοn Θ. Παπαδόπουλο, με το συνδυασμό του οποίου ήταν υποψήφιος και το 2014.

    «Η απόφαση μου να είμαι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εδράζεται στο γεγονός ότι συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της νίκης,  και προσωπικά θέλω να κερδίσω το στοίχημα που έχασα για λίγες ψήφους το 2014, συνεχίζοντας αυτό που είχα οραματιστεί πριν  από λίγα χρόνια, όταν αποφάσισα να εμπλακώ με την τοπική αυτοδιοίκηση» λέει στο makthes.gr ο κ. Καραγιάννης.  Υποστηρίζει ότι έκανε την επιλογή να σταθεί στο πλευρό του δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, γιατί ο τελευταίος πιστεύει στους νέους ανθρώπους, αυτούς που είναι μάχιμοι και έχουν όραμα για τον τόπο τους. «Επιπλέον, το έργο του στον ευρύτερο δήμο Θέρμης είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το πώς ένας αυτοδιοικητικός προσπαθεί να αναπτύξει και να αναβαθμίσει μια περιοχή. Αυτό για μένα είναι σημαντικό κίνητρο, προκειμένου να βάλω τα δυνατά μου και να κερδίσω τη μάχη των εκλογών δίπλα του» ανέφερε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

    Αναφορικά πάντως με το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Ενότητας» εκτιμά ότι είναι στελεχωμένο από νέα πρόσωπα σε ένα μεγάλο ποσοστό, γεγονός που, όπως είπε, θα συμβάλει στην ανανέωση και στην ακόμη μεγαλύτερης δυναμικής της παράταξης.