Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Πρόσωπα μιας άλλης Αθήνας” από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δυο αντίτυπα του βιβλίου “Πρόσωπα μιας άλλης Αθήνας” της Μαρίας- Κιάρα Ναλντίνι . Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.


Ημερομηνία έναρξης: 19 Φεβρουαρίου 2020
Ημερομηνία λήξης: 25 Φεβρουαρίου 2020

Advertisements
Ad 14

Οι νικητές είναι:

Ηλίας Μυλωνάς

Ευάγγελος Παππάς

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό:

Οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το πώς θα παραλάβουν το αντίτυπο του βιβλίου τους μέσω από το email που μας έδωσαν κατά τη συμμετοχή τους.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.


Περίληψη του βιβλίου:

Όταν ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε σήμερα, θα είναι εντελώς διαφορετικός, η πόλη της Αθήνας, η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού, θα συνεχίσει να μιλάει στους ανθρώπους για την ιστορία και τον πολιτισμό, για τα χρόνια της προόδου αλλά και της παρακμής. Οι ιστορίες αυτού του βιβλίου μιλούν για τα χρόνια της παρακμής της, για τα πρόσωπα μιας άλλης Αθήνας, που ακόμη και στην περίοδο της κρίσης αντιστάθηκε, χωρίς να χάσει τίποτα από τη μαγεία της. Τα πρόσωπα αυτά έχουν περισσότερες από μια πατρίδα και μια πολυσύνθετη ταυτότητα. Το καθένα δίνει την δική του ερμηνεία στην εξιστόρηση των γεγονότων. Οι ιστορίες τους αποκαλύπτουν τα πολλά πρόσωπα της πόλης.
Όμως, από καθεμία αναβλύζει το σημαίνον της ίδιας της ζωής, της επιθυμίας για ζωή και μέσα από αυτό φανερώνεται η αφοσίωση στα ιδανικά, στην αγνή φιλία, στον άνθρωπο και στο ωραίο.

Διαβάστε επίσης  Κερδίστε 5 μονές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Γάμος του Καραχμέτη" για την Παρασκευή 23/3/18

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Η Μαρία-Κιάρα Ναλντίνι γεννήθηκε στην Ιταλία στο Αρέτσο της Τοσκάνης. Επί πολλά χρόνια ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου της Πάρμας και έχει μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου της Βενετίας Ca’ Foscari. Επίσης, είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και διδάσκει την ιταλική γλώσσα (Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών). Έχει γράψει πολλά βιβλία Διδακτικής και επιστημονικά άρθρα, και επιμελείται μεταφράσεις βιβλίων ψυχανάλυσης. Λατρέυει τη λογοτεχνία και έχουν εκδοθεί τρεις ποιητικές συλλογές της από ιταλικούς εκδοτικούς οίκους.

 

 

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

CES 2024- Όσα είδαμε στην έκθεση στο Las Vegas και μας εντυπωσίασαν

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας
Ρωμέικη διάλεκτος

Ρωμέικη διάλεκτος : Ένα Αρχαίο Κεφάλαιο στη Γλωσσική Κληρονομιά

Ρίζες και ιστορία της Ρωμέικης διαλέκτουΗ Ρωμέικη διάλεκτος (Romeyka) είναι