ΑΓΡΟΤΙΚΑ

1η FILIATRA Agro Vision Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων στα Φιλιατρά

Η 1η FILIATRA Agro Vision Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων στα Φιλιατρά,  που διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, είναι γεγονός.

Για πρώτη φορά εκθέτες απ΄όλη την Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αγροτικής παραγωγής θα βρεθούν στην “καρδιά” της Τριφυλίας. Η Έκθεση θα είναι τετραήμερη, από 5 έως 8 Σεπτεμβρίου 2019, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Φιλιατρών.

Η παρουσίαση της πρώτης έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, και όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωσή της, πραγματοποιήθηκε σήμερα στους δημοσιογράφους, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Όπως επισημαίνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών: “Απώτερος σκοπός είναι η ενημέρωση των αγροτών όλης της Τριφυλίας πρωτίστως, αλλά και η προσέλκυση επισκεπτών από όλη την Πελοπόννησο και όχι μόνο.

Με μία αγροτική παρουσίαση στη περιοχή των Φιλιατρών τα οποία βρίσκονται στην καρδιά της Τριφυλίας, όπου η αγροτική παραγωγή των θερμοκηπιακών και μη προϊόντων είναι από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας, το γενικό όραμα της παρουσίασης είναι να καθιερωθεί σαν θεσμός όπου κάθε χρόνο πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα θα επισκέπτεται την περιοχή των Φιλιατρών συνδυάζοντας την ενημέρωσή του γύρω από τα αγροτικά θέματα τεχνολογίας, καθώς επίσης οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν και τις διακοπές τους στη περιοχή των Φιλιατρών και της Τριφυλίας γενικότερα”.

Συνδιοργανωτές: Ο Δήμος Τριφυλίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δημοφιλέστερα

To Top