Yποδομές

800.000 ευρώ στη Μεσσηνία από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ

Σημαντικά έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ σχεδόν εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Πρόκειται για τα έργα «Ανακατασκευή πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας» με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, «Ανάπλαση ιστορικών χώρων και διαμόρφωση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Δωρίου Δήμου Οιχαλίας» με προϋπολογισμό 247.000 ευρώ, και την αύξηση του προϋπολογισμού του συνεχιζόμενου έργου «Αγροτικός Εξηλεκτρισμός Π.Ε. Μεσσηνίας» κατά 200.000 ευρώ.

«Συνεχίζουμε μαζί με τους πολίτες την προσπάθεια ανάδειξης των χωριών που αποτελούν την κοιτίδα του πολιτισμού και της παράδοσής μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ

“Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Οιχαλίας ευχαριστεί θερμά τον περιφερειάρχη Πελ/σου, Πέτρο Τατούλη, διότι κατανόησε το σπουδαίο αίτημά του Δήμου μας ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημά μας για την ανακατασκευή της πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας στο Νεοχώριο Ιθώμης Δήμου Οιχαλίας με το ποσό των 300.000€, αλλά και τη χρηματοδότηση με το ποσό 240.000 € για την ανάδειξη και ανάπλαση της ιστορικής πλατείας των Ντρέδων στο Άνω Δώριο(Σουλιμά)”.

800.000 ευρώ στη Μεσσηνία από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
To Top