ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Αυτός στο ΑΤΜ κι αυτές τού έκλεψαν το αυτοκίνητο! Δύο συλλήψεις μετά από αστυνομική καταδίωξη

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ… “ΘΕΛΜΑ ΚΑΙ ΛΟΥΙΖ” ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κατέβηκε να κάνει μια συναλλαγή στο ΑΤΜ της Τράπεζας κοντά στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, αφήνοντας το αυτοκίνητό στον δρόμο και τα κλειδιά πάνω, και ξαφνικά το είδε να φεύγει με άγνωστο οδηγό μέσα σπινιάροντας με μεγάλη ταχύτητα!
Όλα έγιναν σε λίγα δευτερόλεπτα με τους αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν στο Messinialive την έκπληξή τους για ένα τέτοιο περιστατικό σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης!

Κινηματογραφική καταδίωξη

Ήταν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας  άντρας περίπου 45 ετών, έκανε αυτό που κάνουμε αρκετοί: κατέβηκε για μια γρήγορη συναλλαγή σε ΑΤΜ με το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο και τα κλειδιά στη μίζα! Ένας αλλοδαπός που πρόσφατα είχε διαπράξει κι άλλες κλοπές, μπήκε θρασύτατα μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μόλις λίγα μέτρα από το ΑΤΜ και το έβαλε μπροστά, φεύγοντας με ταχύτητα. Λίγα μέτρα πιο πέρα επιβιβάστηκαν και δυο γυναίκες, θέλοντας να μιμηθούν τις πρωταγωνίστριες του έργου “Θέλμα και Λουίζ”, το πήραν και εξαφανίστηκαν!
Αμέσως άρχισε η αναζήτηση από όλους τους διαθέσιμους σταθμούς της Αστυνομίας, η οποία έδρασε ταχύτατα και αποτελεσματικά και λίγες ώρες μετά τις συνέλαβε.

Αυτόπτης μάρτυρας μας είπε: “Ακούσαμε έναν άνδρα να φωνάζει ότι του κλέψανε το αυτοκίνητο! Ακούσαμε μηχανή αυτοκινήτου να μαρσάρει δυνατά και ο τόπος μύριζε λάστιχο από το σπινιάρισμα! Ο άνδρας πήρε τηλέφωνο το “100” και από σύμπτωση περνούσε από το δρόμο ένα περιπολικό. Αμέσως άρχισε η καταδίωξη”.

Τι αναφέρει το αστυνομικό δελτίο 

Συνελήφθησαν, χθες (13.3.2020) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 37χρονη ημεδαπή και 29χρονη αλλοδαπή, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Καλαμάτα: Αυτός στο ΑΤΜ κι αυτές τού έκλεψαν το αυτοκίνητο! Δύο συλλήψεις μετά από αστυνομική καταδίωξη

Δημοφιλέστερα

To Top