Αθλητισμός

Ακρίτας-Στίβος: Με 80 άτομα ταξιδεύει στην Ιταλία για αγώνες

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ

Στη Cosenza της Ιταλίας, μια πόλη που μοιάζει με την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, θα βρεθεί από αύριο μέχρι και τις 2 Ιουλίου ο Γ.Σ ΑΚΡΙΤΑΣ, για να συμμετάσχει σε αγώνες στίβου και προπονήσεις μαζί με Ιταλικους συλλόγους. Ο ΓΣ Ακρίτας έχει προσκληθεί από το Πανεπιστήμιο της Καλαβρίας και τον τοπικό αθλητικό σύλλογο Κ42.

Η αποστολή θα έχει 80 μέλη (προπονητές, αθλητές και γονείς) και θα έχει αθλητικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Επιπλέον, θα προβληθεί και η Μεσσηνία και η Καλαμάτα από δράσεις και επαφές των ανθρώπων της αποστολής, ακόμα και στο τοπικό Πανεπιστήμιο.

Αυτή είναι η δεύτερη οργανωμένη αποστολή του ΑΚΡΙΤΑ 2016 στο εξωτερικό, αφού πέρσι είχε γίνει παρόμοιο ταξίδι στο Βελιγράδι.

Σήμερα το μεσημέρι μέλη της αποστολής βρέθηκαν στο Δημαρχείο Καλαμάτας για να ενημερώσουν τον Δήμαρχο για το σημαντικό αυτό γεγονός και να τον ευχαριστήσουν για την βοήθεια του Δήμου.
Παράλληλα, ο Πρέοδρος του Συλλόγου Πέτρος Παπαδόπουλος, ζήτησε από τον Παναγιώτη Νίκα να εξεταστεί το ενδεχόμενο ο Σύλλογος να αποκτήσει γραφεία σε κάποιο διαθέσιμο δημοτικό ακίνητο.

Δημοφιλέστερα

To Top