Αθλητισμός

Ανδρούσα- Πάμισος 0-2: “Καθάρισε” από την αρχή

Την 4η νίκη του στα τελευταία πέντε ματς και 11η συνολικά στη σεζόν πέτυχε ο Πάμισος Μεσσήνης καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Ανδρούσας και έπιασε τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο “Βασίλης Μαλαφέκας” και “καθάρισαν” το ματς στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Ο Άγγελος Σαραντόπουλος με το 5ο του γκολ στην σεζόν έβαλε μπροστά τον Πάμισο στο 10’ ενώ ο Μπόρχαν στο 17’ έκανε το 0-2 βάζοντας από νωρίς τέλος στις φιλοδοξίες των γηπεδούχων.

Ανδρούσα (Φασουλής): Μπαχράμης, Δέδες, Τσαναλία, Καλογερόπουλος, Υεμεράσι, Χαρίτος, Οικονομόπουλος, Ξυδιάς, Παπαγεωργίου, Θεοδοσόπουλος, Κοντομανωλόπουλος

Πάμισος (Καλόμαλος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Πολυχρόνης, Μπορχάν, Σαραντόπουλος, Ντίσα, Βλάχος.

Οι πράσινοι ευχαρίστησαν τον κόσμο τους για την παρουσία στο γήπεδο και την διοίκηση του Α.Σ. Ανδρούσας για την φιλοξενία: “Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσουν τους στόχους τους”, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Συλλυπητήρια του Πάμισου Μεσσήνης

Ο Πάμισος Μεσσήνης με ανακοίνωσή του εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αντιπροέδρου Γιώργου Πετρόπουλου για τον θάνατο της γιαγιά του Γεωργίας Πετροπούλου. Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης θέλει να εκφράσει τα βαθειά συλλυπητήριά στην οικογένεια του Αντιπροέδρου μας Πετρόπουλου Γεώργιου για τον χαμό της γιαγιάς του Πετροπουλου Γεωργίας. Ευχόμαστε στην οικογένεια υγεία να είναι γεροί και να την θυμούνται.”

Ανδρούσα- Πάμισος 0-2: “Καθάρισε” από την αρχή

Δημοφιλέστερα

To Top