ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις πιο κρύες νύχτες η χθεσινή στη Μεσσηνία-Σε ποιες περιοχές έδειξε 0 βαθμούς Κελσίου

Συνεχίζεται ο ήλιος “με δόντια”, στη Μεσσηνία, αφού μπορεί να υπάρχει ηλιοφάνεια ωστόσο η θερμοκρασία χθες δεν ξεπέρασε τους 12 βαθμούς μέσα στη μέρα σε όλο το Νομό. Το κρύο είναι “τσουχτερό” κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες με τον υδράργυρο να αγγίζει και τους 0 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας.

Η χθεσινή νύχτα μπορεί να θεωρηθεί από τις πιο κρύες μέχρι τώρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει στο 0 σε έξι περιοχές του Νομού. Σύμφωνα με το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του stravon, οι χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας καταγράφηκαν σε: Αλαγονία [0,2 βαθμοί Κελσίου],Κοπανάκι [0,7], Κορομηλιά [0,8], Νέδουσα [0 βαθμοί Κελσίου], ενώ η χαμηλότερη θερμοκρασία της Μεσσηνίας καταγράφηκε στο Νιοχώρι Ταϋγέτου,( υψόμετρο 1.175 μέτρα) με -2,2 βαθμούς Κελσίου.

Όπως διαπιστώνεται, το έντονο κρύο δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των ορεινών περιοχών του Νομού αλλά και των πεδινών και παραθαλάσσιων. Έτσι στη Δυτική Καλαμάτα ο υδράργυρος έδειξε 1,7 βαθμούς Κελσίου, στην Κυπαρισσία 0,8, και στη Φοινικούντα 0,2 βαθμούς Κελσίου.
Τέλος, ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν και στο Καρυοβούνι Μάνης [1,6 βαθμοί Κελσίου], αλλά και στα Φιλιατρά [1,1 βαθμοί].

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

O καιρός αυτή την ώρα σε Καλαμάτα και Μικρή Μαντίνεια, όπως καταγράφεται από τις live web κάμερες του weather-messinia

Με ηλιοφάνεια θα κυλήσει η μέρα και μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα Πέμπτη, αλλά και αύριο Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στην πόλη της Καλαμάτας, σύμφωνα με την πρόγνωση της υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών:

Eπιμέλεια: Μαίρη Περδικέα

Από τις πιο κρύες νύχτες η χθεσινή στη Μεσσηνία-Σε ποιες περιοχές έδειξε 0 βαθμούς Κελσίου

Δημοφιλέστερα

To Top