Αθλητισμός

Αστέρας Βλαχιώτη- ΑΟ Διαβολιτσίου 2-0: Κρίθηκε στο γρήγορο γκολ

Εξ’ ορισμού το έργο του Διαβολιτσίου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής καθώς είχε να αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο και μάλιστα σε μία έδρα που θεωρείται – και είναι από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη επιβλήθηκε τελικά με 2-0 χάρη σε ένα γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα και στο τελείωμα του, με την εικόνα του παιχνιδιού όμως να μην αντικατοπτρίζεται στο σκορ καθώς το Διαβολίτσι στάθηκε αρκετά καλά και κάποιες στιγμές μόνο στο παιχνίδι ήταν αυτές που του κόστισαν.
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι δέχτηκε το πρώτο τέρμα μόλις στο 10ο λεπτό γεγονός που έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει νευρικά το παιχνίδι.

Το γκολ μάλιστα ήρθε με αναπάντεχο τρόπο καθώς στην αμέσως προηγούμενη φάση είχε χτυπήσει ο Μουλιάτος και είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου με το παιχνίδι να διακόπτεται για ένα τρίλεπτο και τους φιλοξενούμενους να αποσυντονίζονται προσωρινά γιατί ο τραυματισμός φάνηκε αρχικά να είναι σοβαρός. Ο Αστέρας Βλαχιώτη στην επανέναρξη βρήκε τον τρόπο στην αντεπίθεση να ανοίξει το σκορ με τον πολύ καλό Νέρες έπειτα από πάσα του Παπούλη.

Το Διαβολίτσι ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στημένα ενώ σε όλο το πρώτο μέρος είχε κόντρα τον δυνατό άνεμο. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά δεν έκαναν άλλη φάση με το παιχνίδι να γίνεται αρκετά σκληρό και νευρικό και η μπάλα να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Στο β’ μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν διαφοροποιήθηκε με το Διαβολίτσι να βγαίνει καλύτερα στην επίθεση να φτάνει σε δύο καλές φάσεις με τον με τον Γραμματικόπουλο, να του κόβεται μία καθαρή αντεπίθεση με οφσάιντ που δεν υπήρχε ποτέ και τελικά κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι να βρίσκουν το 2-0 με τον Πούτση στο 80ο λεπτό και ουσιαστικά το παιχνίδι να τελειώνει εκεί.

Το ματς παρακολούθησαν περίπου 50 φίλαθλοι του Διαβολιτσίου που έκαναν το ταξίδι στο Βλαχιώτη ενώ η κερκίδα ήταν κατάμεστη από τους γηπεδούχους. Η φιλοξενία ήταν άψογη και μάλιστα οι άνθρωποι του Διαβολιτσίου ευχαρίστησαν γι΄αυτό τους ιθύνοντες του Βλαχιώτη.

Αστέρας Βλαχιώτη: Πονηρός, Κουρτέσης (81’ Μαργαρίτης), Τριανταφύλλου, Τσούπρος, Μπριλλάκης, Αρώνης ( 69’Λεϊμονίτης), Σταμογιάννος, Δωματάς, Πούτσης, Νέρες (87’ Αναστασόπουλος), Παπούλης (72’ Ζαϊμι).

Α.Ο. Διαβολιτσίου: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Μπαστακός, Πιτσιλής, Τζανετέας, Μουλιάτος (57’ Φωτόπουλος), Αθανασόπουλος (87’ Χότζα), Γραμματικόπουλος, Γεωργιόπουλος (84’ Τσουκαλάς).

Αστέρας Βλαχιώτη- ΑΟ Διαβολιτσίου 2-0: Κρίθηκε στο γρήγορο γκολ

Δημοφιλέστερα

To Top