Επιχειρείν

Carino: Χειροποίητα γλυκά που κάνουν τη διαφορά!

Αν αναζητάς χειροποίητα γλυκά με αγνές πρώτες ύλες, με αυθεντική σοκολάτα και βούτυρο γάλακτος, τότε το “Carino” θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή!

Patisserie στο κέντρο της Καλαμάτας, Ξενοφώντος 12, όπου θα βρεις από χειροποίητα σοκολατάκια και πάστες, μέχρι και παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά και δίπλες!

Το MessiniaLive έκανε μια γλυκιά “βόλτα” στο Carino, που έκλεισε ήδη 1,5 χρόνο λειτουργίας, και ενθουσιαστήκαμε με την ποικιλία των γλυκών -δια χειρός του pastry chef Κώστα Κονταξή, ενώ μας κέρδισε το χαμόγελο και η ευγένεια της Ζωής Δημητροπούλου. Το Carino μπορεί να είναι σχετικά νέα άφιξη στη πόλη της Καλαμάτας, έχει κερδίσει ήδη όμως φανατικό κοινό που το επισκέπτεται και επιλέγει τα γλυκά του.

Γλυκιές απολαύσεις που είναι αδύνατον να αντισταθείς!

Το μιλφέιγ με την χειροποίητη κρέμα πατισερί και φρεσκοτριμμένη κανέλλα, το Red Velvet, η μπισκοτέλα, τα χειροποίητα σοκολατάκια με σοκολάτα ΙΟΝ, τα διπλωτά, βουτήματα και κουλουράκια, σιροπιαστά, το top τρία των γλυκών ταψιού πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα και σοκολατόπιτα, σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.

Μας εντυπωσίασαν οι μικρές μπουκίτσες των παραδοσιακών σιροπιαστών. Για μίνι απόλαυση μπακλαβά με αυθεντικό βούτυρο γάλακτος, αλλά και καταϊφάκια-μπουκίτσες γεμιστά με σοκολάτα, σαραγλί, και γαλακτομπούρικο, αλλά και οι παραδοσιακές δίπλες με μέλι και καρύδι, και φεύγεις από εκεί μελωμένος!

Βεβαίως, εκείνο που κάνει το Carino να ξεχωρίζει είναι και τα χρωματιστά κοκάκια του για γιορτές, εκδηλώσεις, και όλες τις χαρούμενες στιγμές της ζωή σας.

Ξενοφόντως 12, Καλαμάτα
Tηλέφωνο: 2721 085060

 

 

 

To Top