Αθλητισμός

Διαβολίτσι- Αστέρας Βλαχιώτη 0-0: “Άσφαιρο” ποδαρικό στη χρονιά

Mετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο “καπετάν Βασίλης” ο ΑΟ Διαβολιτσίου αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα Βλαχιώτη, στο πρώτο ματς για τη νέα χρονιά και τον δεύτερο γύρο στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας κράτησαν στο “μηδέν” τους Λάκωνες οι οποίοι δεν βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά μετά από δέκα σερί παιχνίδια και διατηρήθηκαν σε τροχιά σωτηρίας, πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο οποίος ευνοήθηκε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, είχε την εδαφική υπέροχη, την κατοχή της μπάλας και μία δύο καλές ευκαιρίες αλλά σε γενικές γραμμές περιορίστηκε από το Διαβολίτσι που με τη σειρά του είχε τις δικές του καλές στιγμές στο ματς για να πάρει το τρίποντο.

Οι φάσεις

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 21ο λεπτό ο Γραμματικόπουλος έκανε σέντρα-σουτ με τον Διαμαντή να μπλοκάρει στη γωνία του.

Στο 37ο ο Κουρτέσης είχε σουτ λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καλογεροπούλου ενώ η κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 41ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Δωματά από δεξιά ο Παλιάτσος έπιασε εντυπωσιακό ψαλιδάκι στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 46’ με σουτ του Παλιάτσου ενώ στο 71ο λεπτό ο Αναστασόπουλος επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.

Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 78ο λεπτό όταν ο Σιαλμάς έκανε γυριστό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά μακρυά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλογερόπουλου.

Διαβολίτσι: Καλογερόπουλος Δημ., Σταματελόπουλος, Σεντεμέντες, Τζανετέας (70’ Χότζα), Πλαστουργός (63’ Βιγιαφάνε), Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Λιόλιος (70’ Γιάννης Καλογερόπουλος), Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (86’ Τσουκαλάς), Πιτσιλής

Αστέρας Βλαχιώτη: Διαμαντής, Κουρτέσης, Διαμαντάκης, Πιτσελίδης, Μπριλάκης, Σκεντεράι, Δωματάς, Αναστασόπουλος (77’ Πετζαρομάν), Παλιάτσος (58’ Σιαλμάς), Ραχίμ (65’ Βουτσιώτης), Ζαΐμι

Διαβολίτσι- Αστέρας Βλαχιώτη 0-0: “Άσφαιρο” ποδαρικό στη χρονιά
To Top