Αθλητισμός

Διαβολίτσι: Επιστροφές αλλά και απουσίες για τον “τελικό” με Ολυμπιακό Ζαχάρως

Έξι τελικούς παραμονής έχει να δώσει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος ο ΑΟ Διαβολιτσίου με τον πρώτο απ’ αυτούς να έρχεται την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Η ομάδα της Ηλείας βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει θεωρητικά μόνο ελπίδες για να σώσει τη χρονιά.

Προέρχεται από μία βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Θύελλα Πατρών αλλά την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη νικώντας τον Πανηλειακό, αποτέλεσμα που ενδεχομένως να κοστίσει στους ερυθρόλευκους στην προσπάθεια για παραμονή.

Το ματς λοιπόν από πλευράς Διαβολιτσίου θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή καθώς η Ζαχάρω θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στο “καπετάν Βασίλης“, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όπως έχει δείξει είναι ικανή να κάνει ζημιές όπως συνέβη και πριν ένα μήνα απέναντι στο Τσιλιβή.

Ο Αλέξης Μαντζούνης θα πρέπει να βρεί λύσεις και για τις αρκετές απουσίες που έχουν προκύψει στους πρωταθλητές Μεσσηνίας. 

Το θετικό για τον πολύπειρο τεχνικό που θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας, είναι πως επιστρέφουν στην αποστολή και πιθανότατα στην ενδεκάδα Βιγιαφάνε και Αθανασόπουλος, που εξέτισαν την τιμωρία τους, ισχυροποιώντας έτσι σημαντικά την γραμμή κρούσης των «νερατζούρι».

Διαβολίτσι: Επιστροφές αλλά και απουσίες για τον “τελικό” με Ολυμπιακό Ζαχάρως
To Top