Αθλητισμός

Διαβολίτσι: Πήρε τον πρώτο “τελικό”, στοχεύει στο 3/3 σε μια εβδομάδα

Μπορεί να χρειάστηκε να περιμένει τρεις βδομάδες για να πετύχει την δεύτερη νίκη του στην σεζόν, η επιτυχία ωστόσο απέναντι στα Βραχναίικα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το Διαβολίτσι καθώς πήρε τον πρώτο από τους τελικούς που χρειάζεται για να φτάσει στον μεγάλο στόχο της παραμονής.

Η αξιοποίηση της έδρας είναι ένα στοιχείο που θα μετρήσει πολύ για τις ομάδες που θα δώσουν τη μάχη της παραμονής, ιδιαίτερα μάλιστα στα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους.

Το Διαβολίτσι έχει αξιοποιήσει κατά τα δύο τρίτα έως τώρα την έδρα του καθώς έχει γνωρίσει και μία ήττα από το Ναύπλιο στα τέλη Σεπτέμβρη, απώλεια που μπορεί να χαρακτηριστεί όμως και εντός προγράμματος καθώς η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα δείχνοντας ιδιαίτερη δυναμική εντός και εκτός έδρας.

Το επόμενο μεγάλο βήμα για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα θα είναι να πάρει και μία εκτός έδρας νίκη, κάτι που προσπάθησε και δεν κατάφερε στα προηγούμενα παιχνίδια του σε Άργος και Ζάκυνθο, αλλά έχει μία χρυσή ευκαιρία τώρα να πετύχει στη Ζαχάρω.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς μετά από εφτά παιχνίδια έχοντας μία νίκη ως τώρα στη σεζόν απέναντι στο Διαγόρα Βραχνεΐκων και δύο ισοπαλίες εντός έδρας με Παναργειακό και Πανηλειακό.

Νίκη για το Διαβολίτσι στη Ζαχάρω είναι ένας στόχος εφικτός και κάτι που θα πρέπει να κυνηγήσουν οι πρωταθλητές Μεσσηνίας εάν θέλουν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και ενδεχομένως να βρεθούν και πάνω από την επικίνδυνη ζώνη καθώς δεν τους χωρίζουν παρά δύο βαθμοί.

Οι ισορροπίες στον όμιλο είναι λεπτές, η διασπορά των βαθμών μεγάλη και οι μάχες αναμένονται μέχρι το τέλος τόσο για την κορυφή όσο και στην ουρά.

Πριν βέβαια τη μάχη στη Ζαχάρω, το Διαβολίτσι έχει να δώσει και τον προημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Παπαφλέσσα, αύριο Τετάρτη (6/11) στη Χώρα.

Ο ΑΟΔ είναι το μεγάλο φαβορί βέβαια καθώς τις ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες.

Ο Κώστας Παλαμάρας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές καθώς θέλει να δώσει ανάσες στους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο επαναληπτικός άλλωστε στο Διαβολίτσι μειώνει το οποίο ρίσκο καθώς μην ξεχνάμε το Κύπελλο είναι ο κατεξοχήν θεσμός των εκπλήξεων.

 

Διαβολίτσι: Πήρε τον πρώτο “τελικό”, στοχεύει στο 3/3 σε μια εβδομάδα

Δημοφιλέστερα

To Top