Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολιτσίου: Με απόντες η πρεμιέρα στο Βλαχιώτη

Πανέτοιμος για το παρθενικό του ταξίδι στη Γ’ Εθνική είναι ο ΑΟ Διαβολιτσίου, ο οποίος το Σάββατο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα ξεκινήσουν εκτός έδρας στον φετινό μαραθώνιο και στην πρώτη τους εξόρμηση θα βρεθούν στο Βλαχιώτη, σε μία δύσκολη αποστολή απέναντι στην έμπειρη τοπική ομάδα του Αστέρα.

Το ούτως ή άλλως δύσκολο παιχνίδι για το Διαβολίτσι γίνεται ακόμα δυσκολότερο καθώς ο Κώστας Παλαμάρας δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλογερόπουλος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα και τις τελευταίες μέρες υποβάλλεται σε θεραπείες, ο Γιάννης Ζάκκας είναι ανέτοιμος ενώ η συμμετοχή του Σταματελοπούλου είναι 5050.

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έχουν στα χέρια τους το δελτίο του Γρηγόρη Φωτόπουλου και ελπίζουν πως θα έρθει και του Γιώργου Γραμματικοπούλου ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή η οποία θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής για την λακωνική κωμόπολη.

Είναι μία δύσκολη πρεμιέρα και όπως όλες οι πρεμιέρες κρύβει παγίδες”, αναφέρει ο Κώστας Παλαμάρας για την αναμέτρηση και συμπληρώνει:

Το παιχνίδι θα είναι υψηλών απαιτήσεων απέναντι σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο ιδιαίτερα εντός έδρας. Εμείς έχουμε κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία έως τώρα και είμαστε αισιόδοξοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος παρότι υπάρχουν προβλήματα με ορισμένα από τα παιδιά και δεν θα είμαστε σε πλήρη σύνθεση”.

 

 

ΑΟ Διαβολιτσίου: Με απόντες η πρεμιέρα στο Βλαχιώτη
To Top