Το δικό μου Σχολείο

Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου: Προκηρύχθηκε ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την επισκευή του

Μετά την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση σχετικά με τη χρηματοδότηση του δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου και την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεσσήνης προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο «Επισκευή και άρση επικινδυνότητας κτιρίου δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου», προϋπολογισμού 513.000 ευρώ.

Οι προσφορές θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 22/10/2018 και η ηλεκτρονική τους αποσφράγιση θα γίνει την Πέμπτη 25/10/18. Κατά την εκτέλεση του έργου προβλέπονται οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ταυτόχρονα προκηρύχθηκε συνοπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Δημιουργία ενός νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας στο Δήμο Μεσσήνης», προϋπολογισμού 44.942,86 ευρώ, για προβλεπόμενες οικοδομικές εργασίες. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 9/10/2018.
Να υπενθυμίσουμε ότι η χρηματοδότηση αφορά στην ίδρυση και λειτουργία ενός βρεφικού τμήματος δυναμικότητας 12 βρεφών ηλικίας 1,5 έως 2,5 ετών, στον Δ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, στο ισόγειο κτίριο του Δ’ παιδικού σταθμού, θα γίνουν οικοδομικές εργασίες διαμόρφωσης σε τμήμα 350 τ.μ αλλά και προμήθεια εξοπλισμού ώστε ο χώρος να καταστεί κατάλληλος και ασφαλής για τη στέγαση του νέου βρεφικού τμήματος.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Στο ίδιο πλαίσιο, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του βρεφικoύ τμήματος προϋπολογισμού 26.561,05 ευρώ. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη 11/10/2018 και η διαδικασία αποσφράγισης θα γίνει την Παρασκευή 12/10/2018.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση για τη βοήθειά του. "Στην προκειμένη περίπτωση, το ευχαριστώ έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί η προσφορά αυτή είναι για την παιδεία, για τα μικρά παιδιά, για το μέλλον του τόπου, για το μέλλον όλων μας", καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης.

Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου: Προκηρύχθηκε ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την επισκευή του

Δημοφιλέστερα

To Top