MESSINIA PLUS

Δήμος Δυτικής Μάνης: Δημοπρατήθηκαν τρία σημαντικά έργα

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΑΜΠΕΑ

Με την δημοπράτηση τριών σημαντικών έργων αποχωρεί από την θέση του Δημάρχου ο Γιάννης Μαραμπέας. Πρόκειται για σημαντικά έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών και των επισκεπτών της Μάνης.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε τη δημοπράτηση των τριών τελευταίων μεγάλων έργων αυτής της Δημαρχιακής μας θητείας”, αναφέρει ο Γιάννης Μαραμπέας.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΛΕΥΚΤΡΟΥ
    Π.Υ. 762.598,51 €
  • ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ
    ΠΥ 699.950,00 €
  • ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ:
    ΠΥ 103.708,00 €.

Αναλυτικά:
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΛΕΥΚΤΡΟΥ
Π.Υ. 762.598,51 €

Χρηματοδότηση: ΥΠΕΣ, Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”

Το έργο αφορά σε αντικατάσταση των εξωτερικών δικτύων ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Λεύκτρου, Δήμου Δυτικής Μάνης και πιο συγκεκριμένα σε κατασκευή αγωγού βαρύτητας, σε κατασκευή δεξαμενής και αντλιοστασίου ανύψωσης και σε κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού, στις Τοπικές Κοινότητες Πύργου, Ριγκλίων και Πλάτσας. Το έργο είχε και παλαιότερα δημοπρατηθεί αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε η εκτέλεσή του λόγω των εξελίξεων του καλαοκαιριού του 2015 με τα capital controls.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ορθή εκτέλεση του έργου θα δώσει τεράστια ανάσα στα όσα προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζει η περιοχή μας”.

ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ

ΠΥ 699.950,00 €
Χρηματοδότηση: ΥΠΕΣ, Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”
Αφορά σε εργασίες τσιμεντοστρώσεων σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, σε εκτός οικισμών περιοχές. Η κατανομή των κυβικών ανά Τοπική Κοινότητα έγινε με πληθυσμιακά κριτήρια και έγινε προσπάθεια να καλυφθούν οι περισσότερες ανάγκες αγροτών και κτηνοτρόφων

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ:

ΠΥ 103.708,00 €.
Χρηματοδότηση: ΣΑΤΑ

Αφορά σε εργασίες ασφαλτόστρωσης κεντρικών δρόμων στις Τ.Κ. Κέντρου και Σταυροπηγίου καθώς και του τμήματος Καρδαμύλη-Πετροβούνι- Αγία Σοφία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δήμος Δυτικής Μάνης: Δημοπρατήθηκαν τρία σημαντικά έργα
To Top