MESSINIA PLUS

Καλαμάτα: Εκατοντάδες παιδιά  «…Σκόραραν για το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Γέμισε παιδιά σήμερα το πρωί το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας που έπαιξαν, διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν σε ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που διοργάνωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο 1ο Παμμεσσηνιακό παιδικό αθλητικό – ποδοσφαιρικό τουρνουά με παράλληλες δράσεις!

Τίτλος ήταν  «…Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού», και συμμετείχαν Δημοτικά σχολεία και ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του Νομού Μεσσηνίας, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται στη μια το μεσημέρι λόγω της βροχής που πλησιάζε απειλητικά και τελικά μας επισκέφτηκε και σήμερα.

Για σήμερα το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί Aγώνες των Αθλητικών Ακαδημιών, ενώ θα ακολουθήσουν Xορευτικά δρώμενα από το Μορφωτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων και το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του παιδιού, συμμετέχουν και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Καλαμάτας, ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί και εθελοντική αιμοδοσία.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 16 Απριλίου 2019, Έναρξη 08:50:
Από ώρα 09.00΄ μέχρι ώρα 12.15΄ περίπου θα αγωνιστούν ομάδες των δημοτικών σχολείων του Νομού Μεσσηνίας. Στις 12.25΄ περίπου θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και
πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.
 16.00΄- 17.45΄ θα ξεκινήσουν οι αγώνες των Αθλητικών Ακαδημιών.
 17.45΄ – 18.00 Χορευτικά δρώμενα από το Σύλλογο Γυναικών Δωρίου
 18.05΄ – 18.25΄Χορευτικά δρώμενα από το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας
 18.30΄ – 19.30΄ θα συνεχίσουν οι αγώνες των Αθλητικών Ακαδημιών
 19.35΄ – 19.55΄ μετά το τέλος των αγώνων, ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Βέργας, θα παρουσιάσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με χορωδία, ορχήστρα και χορευτικά δρώμενα.
 20.20΄- 20.30΄ Μουσικό πρόγραμμα από τη φιλαρμονική του Δήμου Τριφυλίας
 20.30΄ περίπου, θα ξεκινήσει η απονομή πλακετών στους συνδιοργανωτές, συμμετέχοντες και χορηγούς.

Δημοφιλέστερα

To Top