MESSINIA PLUS

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Κωφών & Βαρήκοων Μεσσηνίας

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ

Ο Ε.Ε Σύλλογος Κωφών & Βαρήκοων Μεσσηνίας, πραγματοποίησε το Σάββατο 18/1 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το κέντρο Κουκούτσης.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου υποδέχθηκαν με τον φιλόξενο τρόπο τους τους καλεσμένους και σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι: “Η συμμετοχή σας και οι ευχές σας στην εκδήλωση μας γέμισαν με δύναμη για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να διεκδικούμε για τα δικαιώματα των κωφών κ βαρήκοων συμπολιτών μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν η περιφερειακή ομοσπονδία Πελοποννήσου ΕΣΑΜΕΑ κ. Αθανασία Καρούνου, Περιφέρεια Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας κ. Μπάκας Γιάννης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητα Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Λύρας , ο Πρόεδρος σωματείου Ατόμων με ειδικές ανάγκες Ν. Λακωνίας κ. Λαμπρινάκος Σταύρος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Σίμψης, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης κωφών κ. Ιωάννης Διακάκης και η πρόεδρος της μέριμνας κ. Αμαλία Λασκαράτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive ο Σύλλογος θα στεγαστεί στα νέα του γραφεία στον Σταθμό μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, αφού το οίκημα είναι έτοιμο και ο εξωτερικός χώρος κι απομένει η ηλεκτροδότησή του με νέα γραμμή.

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Κωφών & Βαρήκοων Μεσσηνίας

Δημοφιλέστερα

To Top