ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ ο Χαλβατσιώτης

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΤΑΝ “ΣΙΓΟΥΡΟΣ” – “ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΓΟ” ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ MessiniaLive

Εκτός ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία θα είναι ο ιατρός Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, όπως προκύπτει από σημερινή δημόσια ανάρτησή του στο facebook, αλλά και σε συνομιλία που είχαμε μαζί του, λίγο μετά από αυτή.
Στην ανάρτησή του αναφέρει:

Αγαπητές και αγαπητοί φίλοι,
ένας ομορφος αγώνας ολοκληρώθηκε και το σίγουρο είναι ότι η Μεσσηνία ήταν και θα παραμείνει η μεγάλη μου αγάπη.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους για την αγάπη και την στήριξη που απλόχερα μου έδωσαν.
Εύχομαι ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

“Έκανα τίμιο αγώνα”

Μιλώντας στο Messinialive ο επικ.Καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, ο οποίος ήταν από τα φαβορί να είναι υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με τη ΝΔ, αφού έκανε έναν μακρόχρονο αγώνα και συναντούσε την εκτίμηση και την αποδοχή από τον κόσμο, τόνισε: “Πράγματι ενημερώθηκα σήμερα το πρωί ότι δεν συμπεριλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μεσσηνία. Είχα κάνει όλο αυτό το διάστημα έναν τίμιο αγώνα, αλλά είναι μια απόφαση πολλών και πρέπει να την σεβαστώ. Στενοχωριέμαι γιατί ήθελα και μπορούσα να προσφέρω πολλά για την Μεσσηνία και το κοινωνικό έργο που έχω αναλάβει δεν αναιρείται ούτε θα σταματήσει“.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, ο κ.Χαλβατσιώτης ήταν “μέσα”, αφού μάλιστα είχε συμπληρώσει και τα απαιτούμενα έγγραφα που του ζητήθηκαν από το κόμμα. Φαίνεται ότι τελικά κρίθηκε “λιγότερο δημοφιλής” σε σύγκριση με άλλους που θα ανακοινωθούν αργότερα σήμερα…

Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ ο Χαλβατσιώτης

Δημοφιλέστερα

To Top