ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρησαν να ληστέψουν με ψεύτικο όπλο ψιλικατζίδικο στην Καλαμάτα και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας, 36 και 50 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, χθες  το πρωί, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών ημεδαπής και με την απειλή όπλου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, εντόπισαν χθες  και λίγες ώρες μετά στην Καλαμάτα τους 36χρονο και 50χρονο, αντίστοιχα και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, περίστροφο τύπου ρέπλικα και είδη ένδυσης, ως μέσα χρήσης για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα oδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Επιχείρησαν να ληστέψουν με ψεύτικο όπλο ψιλικατζίδικο στην Καλαμάτα και συνελήφθησαν
To Top