ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημη πρώτη για το Διαπαραταξιακό Συμβούλιο Καλαμάτας

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Θα συνεδριάζουν οι επικεφαλής των παρατάξεων με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, ανάλογα με το θέμα, και θα χαράσσουν την αναπτυξιακή πολιτική για το δήμο Καλαμάτας. Το Διαπαραταξιακό θα απασχολούν μόνο τα μείζονα ζητήματα του Δήμου 

Η πρώτη συνεδρίαση του Διαπαραταξιακού Συμβουλίου, που αποτελεί πρωτοβουλία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Καλαμάτας. Σ’ αυτήν συζητήθηκε το πλαίσιο, που θα διέπει την πραγματοποίηση των επομένων συνεδριάσεων.
Συνεδριάσεις του Διαπαραταξιακού Συμβουλίου θα πραγματοποιούνται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 19:00, στο ιστορικό Δημαρχείο.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ανάλογα με την ημερήσια διάταξη, που θα αφορά πάντοτε στα σοβαρά ζητήματα του Δήμου Καλαμάτας, θα καλούνται υπηρεσιακοί παράγοντες και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Όπως έχει δηλώσει και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, “εμείς ως Δημοτική Αρχή αποφασίσαμε τη συγκρότηση ενός Διαπαραταξιακού Συμβουλίου, που θα αποτελείται από τους επικεφαλής των συνδυασμών και εξειδικευμένους υπηρεσιακούς”.

Ως στόχο θα έχει να συζητά τα μεγάλα, τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν στο Δήμο μας, όπως το στρατόπεδο, ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος, η Έξυπνη Πόλη και οτιδήποτε άλλο απαιτείται, για να χαράξουμε την αναπτυξιακή πολιτική για το Δήμο μας.
Μέσα, λοιπόν, από αυτή την ομάδα θα προκύψουν και ομάδες εργασίας, οι οποίες θα αναλάβουν συγκεκριμένα και σοβαρά ζητήματα, με σκοπό να επιλυθούν για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου, όπως οι πολεοδομικές μελέτες, η κινητικότητα, το παράκτιο μέτωπο κ.λπ.».

Επίσημη πρώτη για το Διαπαραταξιακό Συμβούλιο Καλαμάτας
To Top