Αθλητισμός

Ηλυσιακός- ΝΟ Καλαμάτας 15-3: “Ναυάγιο” στα Ιλίσια

Σε ένα ματς που τίποτα δεν λειτούργησε σωστά ο Nαυτικός Όμιλος Καλαμάτας υπέστη βαριά ήττα με 15-3 από τον Ηλυσιακό, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α2 ανδρών.

Οι πολίστες του Στάθη Μπακολιά παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και των δυνατοτήτων που έδειξαν πως διαθέτουν στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να φανούν ανταγωνιστικοί και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια.

Οι καλαματιανοί παρουσιάστηκαν χωρίς ενέργεια και εκτός κλίματος αγώνα, με τον Ηλυσιακό να φτάνει εύκολα στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Με πρόβλημα στην άμυνα πάνω στον φουνταριστό των γηπεδούχων Διονύση Αναγνωστόπουλο, αργές επιστροφές και μεγάλη επιθετική δυστοκία (έμεινε για δυο περιόδους χωρίς γκολ), ο ΝΟΚ θα μπορούσε να έχει δεχτεί ακόμη πιο βαριά ήττα εάν κάτω απο τα γκολπόστ δεν βρισκόταν ο Μιχάλης Μακρής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και προηγήθηκαν 3-0 πριν ο -διασωθείς- Νίκος Παναγιώταρος μειώσει σε 3-1 με τον Ηλυσιακό να κλείνει το οκτάλεπτο στα δύο γκολ διαφορά (4-2) με δύο από τα τέσσερα γκολ στην κόντρα!

Τα υπόλοιπα 17 λεπτά ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων με την Καλαμάτα να αδυνατεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αγώνα. Με ένα συνολικό σερί 6-0 σε 2η και 3η περίοδο η διαφορά εκτοξεύτηκε στα 8 γκολ (10-2) και το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 3-0, 5-1.

Ηλυσιακός: Τρελόπουλος, Χριστοφίδης 2, Χάλαρης 1, Μπέκες, Αναγνωστόπουλος 4, Λάππας 2, Παλιός, Γούσης, Μακαντάνης 1, Τασσόπουλος 1, Μπερτόλης 2, Ξανθόπουλος 1, Σπηλιώτης, Κρανιάς 1, Γέμελος.

ΝΟ Καλαμάτας: Μακρής, Θεοδωρακόπουλος, Αντωνόπουλος, Αγγελής, Κουτσιαλής 1, Κωνσταντόπουλος, Ναζίρης, Μουστάκας, Παναγιώταρος 2, Σταυρόπουλος, Τζούβελης, Τσιγώνιας, Παπασταθόπουλος, Ντρούβας, Μπίρης

 

 

Ηλυσιακός- ΝΟ Καλαμάτας 15-3: “Ναυάγιο” στα Ιλίσια
To Top