MESSINIA PLUS

Καλαμάτα: Αλλάζει ο κανονισμός για το ύψος των αντιανεμικών πάνελ στα καταστήματα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΠΟ 1.20 ΣΕ 1.80 μ.

Θετική είναι η ανταπόκριση του Δήμου Καλαμάτας στο αίτημα των επαγγελματιών, κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστημάτων, για την αύξηση του επιτρεπόμενου ύψους στα διαχωριστικά πάνελ εξωτερικού χώρου.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος συναντήθηκε με εκπρόσωπο πέντε επαγγελματιών καταστηματαρχών εστίασης που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας ενώ σήμερα ή αύριο θα δει και τους υπόλοιπους, για το θέμα που έχει αναδείξει το Messinialive.gr.

Οι επαγγελματίες αναφέρουν πως το ύψος του 1.20μ., το οποίο έχει θεσπιστεί από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, δεν προστατεύει επαρκώς από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες τώρα το χειμώνα τους πελάτες τους, ιδιαίτερα δε από την στιγμή που έχει αυξηθεί ο κόσμος στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Ζητούν το ύψος για τα αντιανεμικά -σταθερά ή κινητά- πάνελ, να ανέλθει στο 1.80 μ., πρόταση που έκανε αποδεκτή ο Δήμαρχος και θα δοθεί η σχετική εντολή για νέο κανονισμό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

 

 

Καλαμάτα: Αλλάζει ο κανονισμός για το ύψος των αντιανεμικών πάνελ στα καταστήματα

Δημοφιλέστερα

To Top