Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Διαιτητική επιμόρφωση απο Μπλάνα, Χρονόπουλο

Σεμινάριο πάνω στους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου που θα ισχύσουν για τη σεζόν 2019-2020 έκαναν οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας προκειμένου να ενημερωθούν για τις αλλαγές του παιχνιδιού.

Η επεξήγηση των νέων κανονισμών έγινε από τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας Γιώργο Μπλάνα και τον καθηγητή διαιτησίας Νίκο Χρονόπουλο, οι οποίοι βρέθηκαν την Πέμπτη στο γήπεδο Μεσσηνιακού και μίλησαν στους μελανόλευκους για όλες τις αλλαγές.

Η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας και προσωπικά τους Γ. Μπλάνα, Ν. Χρονόπουλο για την επιμόρφωση που παρείχαν στους ποδοσφαιριστές.

Ο Ανδριανός σφυρίζει στην Τρίπολη

Ο Πατρινός Κώστας Ανδριανός ορίστηκε απο την ΚΕΔ  διαιτητής στην αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Καραϊσκάκη για την φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, την ερχόμενη Τετάρτη στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης.

Ο Αχαιός ρέφερι, ο οποίος ανέβηκε πέρυσι στους πίνακες της football league, θα έχει βοηθό τον Θανάση Μπουρτζοβίτη από την Κόρινθο και τον Σπήλιο Οικονόμου από την Αχαΐα.

 

ΠΣ Καλαμάτα: Διαιτητική επιμόρφωση απο Μπλάνα, Χρονόπουλο
To Top