Αθλητισμός

Καλαμάτα- Διαβολίτσι 3-0: Φιλική τριάρα με Ηλιόπουλο, Νατσιόπουλο, Πετσίτη

Με τρία από τα νέα πρόσωπα της ομάδας να βρίσκουν δίχτυα, η Καλαμάτα επιβλήθηκε 3-0 του Διαβολιτσίου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας.

Το παιχνίδι έγινε από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με αρκετό κρύο και αέρα, υπό το βλέμμα περίπου 50 φίλων των δύο ομάδων, που είδαν τους μελανόλευκους να παίρνουν τη νίκη χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Κώστας Ηλιόπουλος, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (πρώτο ημίχρονο) και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Πετσίτης.

Ο Βασίλης Βούζας χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο ενώ πολλές δοκιμές έκανε και ο Κώστας Παλαμάρας, με τον Διονύση Πλαστουργό να κάνει την πρώτη του συμμετοχή με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε το παιχνίδι με Πάντο κάτω από τα γκολπόστ, Τριποτσέρη, Καντούτση στο κέντρο της άμυνας, Πανάγου δεξιά, Γαλούπη αριστερά, Ζαχαρόπουλο, Οσμάναγκιτς στον άξονα, Ηλιόπουλο αριστερά, Στεργίδη δεξιά και τον Νατσιόπουλο πίσω απο τον φουνταριστό Αλεξόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Κασωτάκης την τετράδα της άμυνας αποτέλεσαν οι Γαλούπης (αριστερά), Γκελκέρια, Χριστοφιλέας (στόπερ), Τσουβαλτσίδης (δεξιά), Μπάμπης, Βουκμίροβιτς στον άξονα, αριστερά ο Καζβιρόπουλος, δεξιά ο Πετσίτης και ο Τριανταφυλλάκης πίσω απο τον Ράκιτς.

Η Καλαμάτα προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με τους Ηλιόπουλο και Νατσιόπουλο να ανοίγουν λογαριασμό ενώ το σκορ έκλεισε πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Πετσίτης, ο οποίος έχει περάσει από τις Ακαδημίες του Ατρομήτου και έχει αγωνιστεί σε Μανδραϊκό και Ακράτητο.

Καλαμάτα: Πάντος, Γαλούπης, Τριποτσέρης, Καντούτσης, Πανάγου, Ζαχαρόπουλος, Οσμάνατζιτς, Νατσιόπουλος Ηλιόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κασωτάκης, Γκελκέρια, Χριστοφιλέας, Τσουβαλτσίδης, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Καζβιρόπουλος, Πετσίτης, Τριανταφυλλάκης, Ράκιτς.

ΑΟ Διαβολιτσίου: Δημ. Καλογερόπουλος, Γιάν. Καλογερόπουλος, Χότζα, Σεντεμέντες, Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσουκαλάς, Λιόλιος, Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος, Πιτσιλής.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πλαστουργός, Τζανετέας, Πλαστουργός, Σουλαντίκας, Ηλιόπουλος, Μέμα, Οδεμισιώτης, Γκότσης, Φωτόπουλος, Πάπα.

Καλαμάτα- Διαβολίτσι 3-0: Φιλική τριάρα με Ηλιόπουλο, Νατσιόπουλο, Πετσίτη
To Top