Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Φιλικό με Διαβολίτσι το Σάββατο μπροστά στον κόσμο της

Φιλικό τεστ με τον ΑΟ Διαβολιτσίου θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 31/8 στο γήπεδο Μεσσηνιακού η Μαύρη Θύελλα και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της ένα μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας της.

Λόγω των θεμάτων με τη στατικότητα που έχει παρουσιάσει το γήπεδο Μεσσηνιακού θα ανοίξει μόνο η Δυτική κερκίδα για τον κόσμο με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση: 

“Ο Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» ανακοινώνει, ότι λόγω των γνωστών προβλημάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας που θα λυθούν λίαν συντόμως με την αμέριστη βοήθεια της δημοτικής αρχής και την οικονομική συνδρομή της νέας διοίκησης, η ομάδα μας θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της αντιμετωπίζοντας τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 31/08/2019 και ώρα 18:00 μ.μ. το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η είσοδος των φιλάθλων θα επιτρέπεται μόνο στην δυτική κερκίδα (πέταλο) και με γενική είσοδο στα 5 ευρώ, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (αυτοί που έχουν κάνει προεγγραφή) θα εισέρχονται με λίστα ενώ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος εντός του γηπέδου.”

ΠΣ Καλαμάτα: Φιλικό με Διαβολίτσι το Σάββατο μπροστά στον κόσμο της

Δημοφιλέστερα

To Top