Αθλητισμός

Καλαμάτα: Φιλική ήττα (2-1) για τις “ρεζέρβες” στο Βλαχιώτη

Έχοντας αρκετούς αναπληρωματικούς στην σύνθεσή της, η Καλαμάτα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Βλαχιώτη σε φιλικό που έγινε στην Λακωνική κωμόπολη.

Φιλική ήττα με 2-1 γνώρισαν οι "ρεζέρβες" της Καλαμάτας στο Βλαχιώτη από τον τοπικό Αστέρα, σ' ένα ματς διαπιστώσεων για τον Βασίλη Βούζα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που έως τώρα δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας παρέταξε ενδεκάδα αναπληρωματικών για 55 λεπτά και μόνο στο τελευταίο ημίωρο πέρασε στο παιχνίδι κάποιους από τους "βασικούς".

Ο Γιάννης Καλιτζάκης από την άλλη, στο πρώτο του ματς στον πάγκο του Βλαχιώτη, ξεκίνησε το ματς με τη βασική ενδεκάδα θέλοντας να δοκιμάσει πράγματα ενόψει του ντέρμπι που έρχεται την Κυριακή με την ομάδα του Ναυπλίου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό όταν ο Δωματάς έπαιξε το 1-2 με το Νέρες και πλάσαρε τον Κασωτάκη και έκαναν το 2-0 στο 53’ όταν μετά από κάθετη του Διαμαντάκη ο Γραμματικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε.

Η Καλαμάτα μείωσε το σκορ στο 67ο λεπτό με σκόρερ τον Στεργίδη έπειτα από μπαλιά του Κουϊρουκίδη.

Αστέρας Βλαχιώτη: Πονηρός (30′ Τρακάκης), Κουρτέσης (30′ Μαργαρίτης), Διαμαντάκης, Τσούπρος (30′ Σνιεγκ), Μπριλάκης (46′ Χρήστου), Αρώνης (46′ Λεϊμονίτης), Αναστασόπουλος (70′ Αναγνωστόπουλος), Δωματάς (30′ Τριανταφύλλου), Ζαϊμι (87′ Καλαμπόκης), Νέρες (46′ Γραμματικός), Πούτσης (46′ Πόνσε)

Καλαμάτα: Κασωτάκης (55′ Τσιγάρος), Γκελκέρια (55′ Τσουβαλτσίδης), Κωνσταντινόπουλος (55′ Γαλούπης), Τσαταλπασίδης (55′ Μάκος), Τσιβελεκίδης (55′ Ιντζίδης), Ακριστινέι (46′ Ρουμελιώτης, 55′ Κουϊρουκίδης), Δήμος (55′ Ζαχαρόπουλος), Οσμάναγκιτς (55′ Βουκμίροβιτς), Χαρλέπας (55′ Μπάμπης), Καζβιρόπουλος (55′ Στεργίδης), Γεωργόπουλος (55′ Αλεξόπουλος).

Καλαμάτα: Φιλική ήττα (2-1) για τις “ρεζέρβες” στο Βλαχιώτη

Δημοφιλέστερα

To Top