Αθλητισμός

Καλαμάτα: Φιλικό για “ρεζέρβες”στο Βλαχιώτη

Φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη έκλεισε για την Τετάρτη 9/10 η Καλαμάτα. Ο Βασίλης Βούζας θέλει να δεί σε δράση τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν έως τώρα χρόνο συμμετοχής καθώς θέλει να τους κρατά σε ετοιμότητα.

Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, κανείς δεν περισσεύει ενώ στην πορεία θα βγούν και προβλήματα απουσιών, από ενδεχόμενους τραυματισμούς ή τιμωρίες, οπότε οι εναλλακτικές λύσεις πρέπει να είναι σε ετοιμότητα.

Το ματς απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καλιτζάκη, ο οποίος ανέλαβε σήμερα την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Κώστα Γραμματικάκη, θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Βλαχιώτη με τους γηπεδούχους να ορίζουν γενική είσοδο 5 ευρώ.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης του Αστέρα και σε αυτό τον αγώνα στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας σε υγιή και αθλητικά πλαίσια”, αναφέρει η διοίκηση του Αστέρα.

ΠΑΕ Καλαμάτα: Λύση της συνεργασίας με Γ. Μαρκόπουλο

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την Καλαμάτα έκανε γνωστή με επιστολή του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιώργος Μαρκόπουλος με την διοίκηση των μελανόλευκων να τον ευχαριστεί για την προσφορά και την συνεργασία.

Στην επιστολή του ο Γ. Μαρκόπουλος, αναφέρει:

Ως πρώην Διευθηντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την Διοίκηση της ομάδας μας, τους συνεργάτες μου στο γραφείο και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για αυτό το όμορφο ταξίδι που είχαμε τους τρεις μήνες της συνεργασίας μας.

Λόγοι αυστηρά επαγγελματικοί οι οποίοι έχουν να κάνουν με τον περιορισμένο χρόνο που είχα στην διάθεσή μου, αφού έπρεπε να υπάρχει συγχρόνως και ενασχόληση με τον ραδιοφωνικό σταθμό που διαθέτω, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στις αυξημένες υποχρεώσεις που αναπτύσονται σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης της ομάδας μας. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι σόφρων να λυθεί κοινή συναινέσει αυτή η συνεργασία. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Μαύρη Θύελλα να εκπληρώσει όλους τους φετινούς της στόχους, είμαι σίγουρος γι’αυτό γιατί έχω γνώση της οργάνωσης που διέπει τον σύλλογο και όλοι στο τέλος της αγωνιστικής σαιζόν να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Super League 2.”

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” θα ήθελε να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος Διευθυντή Επικοινωνίας της, Γιώργο Μαρκόπουλο, για την προσφορά και την αγαστή συνεργασία που είχαμε το διάστημα των τριών μηνών συμπόρευσής μας, του ευχόμαστε δε, μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.”

 

 

Καλαμάτα: Φιλικό για “ρεζέρβες”στο Βλαχιώτη
To Top