Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Κρας τεστ στη Ριζούπολη με Απόλλωνα

Πρόβα τζενεράλε για τις επίσημες υποχρεώσεις της σε Κύπελλο Ελλάδος και πρωτάθλημα θα κάνει σήμερα η Καλαμάτα η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα (4μ.μ.) στο γήπεδο της Ριζούπολης τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πρόκειται για το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έχει δώσει έως τώρα η Καλαμάτα απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας (Super League 2) και η οποία παρουσιάζεται με πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Bούζας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα έχοντας στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς και ο Γρηγόρης Mάκος, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από θλάση, έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η Καλαμάτα θα υποδεχτεί ως γηπεδούχος στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης την ΑΕ Καραϊσκάκης στην φάση του Kυπέλλου Ελλάδος ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει τη διαδρομή της στο πρωτάθλημα της football league με την αναμέτρηση στο Αιγάλεω απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

 

 

ΠΣ Καλαμάτα: Κρας τεστ στη Ριζούπολη με Απόλλωνα

Δημοφιλέστερα

To Top