ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Καλαμάτα μπροστά”: Επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Καλαμάτας και έδωσαν και αίμα

Την Πέμπτη 5 Απριλιου, ο Βασίλης Κοσμόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», επισκέφθηκε με υποψηφίους του συνδυασμού του το Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Γιώργο Μπέζο, τον οποίο διαβεβαίωσε, ότι σαν δημοτική αρχή θα στηρίξει τις προσπάθειες του για την συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, με στόχο το Νοσοκομείο να καταστεί μια σημαντική νοσηλευτική μονάδα της Νότιας Πελοποννήσου.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε τον σύλλογο νοσοκομειακών γιατρών και συζήτησε τις θέσεις τους για τις απαιτούμενες ενέργειες, που θα επεκτείνουν το φάσμα των δυνατοτήτων αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας και τις ελάχιστες ανάγκες για προσλήψεις ιατρών.

Με τους εκπροσώπους του νοσηλευτικού προσωπικού, αφού εξέφρασε την σταθερή άποψη του για το σημαντικό έργο που επιτελούν, άκουσε τις προτάσεις τους για την βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών στον πάσχοντα.

Σε μια συμβολική κίνηση-μήνυμα προς τους πολίτες, υποψήφιοι του συνδυασμού προσέφεραν αίμα στο τμήμα αιμοδοσίας, ευαισθητοποιημένοι από την πρόσφατη έκκληση του νοσοκομείου, για την δραματική έλλειψη αίματος. Με την πράξη αυτή, καλούνται όλοι που μπορούν να δώσουν αίμα, να το πράξουν, γιατί έτσι σώζονται ζωές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, με τον συνδυασμό “Καλαμάτα μπροστά” Βασίλης Κοσμόπουλος, θα επισκεφθεί :

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 7 μ.μ. την Ασπροπουλιά και στην συνέχεια στις 8 μ.μ. το Αριοχώρι.

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10.30 π.μ. τα Αλώνια, στις 11.15 π.μ. τον Ανεμόμυλο και στις 12.00 τον Άρι.

“Καλαμάτα μπροστά”: Επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Καλαμάτας και έδωσαν και αίμα

Δημοφιλέστερα

To Top