MESSINIA PLUS

Κορώνη: Διαμαρτυρίες για την υπολειτουργία του Ταχυδρομείου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΩΝΗ 90 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το ταχυδρομείο των ΕΛ.ΤΑ. της Κορώνης υπολειτουργεί το τελευταίο διάστημα τόσο στη διανομή των δεμάτων και της αλληλογραφίας όσο και στην επιτόπια εξυπηρέτηση, λόγω έλλειψης προσωπικού καταγγέλλουν κάτοικοι και φορείς της πόλης. Αυτή τη στιγμή στο εν λόγω Ταχυδρομικό κατάστημα εργάζονται 4 άτομα, ένας προϊστάμενος και 3 ταχυδρομικοί υπάλληλοι, αλλά με το τέλος του έτους θα συνταξιοδοτηθούν δυο από αυτούς.
Αποτέλεσμα είναι ήδη να έχουν φανεί τα πρώτα δείγματα της δυσλειτουργίας, που αναγκάζει αρκετούς κατοίκους της Κορώνης να μεταβαίνουν οι ίδιοι για να παραλάβουν την αλληλογραφία τους, ενώ αρκετοί αδυνατούν λόγω ηλικίας ή προβλημάτων υγείας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κορώνη 90 Χρυσοβαλάντη Λευτάκη, με ανοικτή επιστολή κάλεσμα καλεί όλους τους συμπολίτες της αλλά κυρίως τους υπεύθυνους για την λειτουργία του ταχυδρομείου Κορώνης να δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον και να το στελεχώσουν με προσωπικό για να λειτουργήσει ξανά όπως προβλέπεται.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Για άλλη μια φορά έρχομαι να διαμαρτυρηθώ. Δεν ακούει κανείς την αγωνία μας κ δεν παίρνει πρωτοβουλία καμιά αρχή. Ελάτε να ενώσουμε εδώ τις δυνάμεις μας. ΤΑ ΕΛΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟΥ ΚΟΡΏΝΗΣ. Δεν φέρνουν αντικαταστάτη του προϊσταμένου κ. Χαλβατσιώτη που συνταξιοδοτείται και δεν έχει φέρει για 2 μήνες εξωτερικούς ταχυδρόμους για την αναπλήρωση των 2 θέσεων που ήδη οι άνθρωποι συνταξιοδοτήθηκαν. Έχουν μείνει φάκελα σε σάκους, λογαριασμοί, αλληλογραφία, δέματα, παραγγελίες κ.ο.κ. Πως θα εξυπηρετηθούν παππούδες και γιαγιάδες ή ανήμποροι άνθρωποι ακόμα κ ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα, ακόμα κ οικονομική να μετακινηθούν μέχρι την Κορώνη! Είναι επιτακτική ανάγκη η επάνδρωση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟΥ ΚΟΡΏΝΗΣ. Μη χαθεί άλλη μια υπηρεσία στον τόπο μας....μην επιτρέψουμε να μαραζώσει ο τόπος μας.... Μην αδιαφορούμε....ΑΚΟΥΕΙ ΚΆΝΕΙΣ;"

Κορώνη: Διαμαρτυρίες για την υπολειτουργία του Ταχυδρομείου

Δημοφιλέστερα

To Top