ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών – Συνεχής ενημέρωση

Οι κάλπες έκλεισαν και σε αυτή την δεύτερη, επαναληπτική, εκλογική αναμέτρηση. Τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για τα αποτελέσματα τουλάχιστον σε μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες τα περιμένουμε στις 21:00 το βράδυ.

Η καταμέτρηση αυτή τη φορά θα είναι πολύ εύκολη κι απλή αφού δεν υπήρχαν σταυροί.

Σε μικρά εκλογικά τμήματα της Μεσσηνίας, θα έχουμε αποτελέσματα και πριν τις 20:00, τα οποία θα είναι ενδεικτικά για την συνέχεια. Ως εκ τούτου εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει η ροή των αποτελεσμάτων, ενώ δεν θα αργήσουν και τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα, που θα δείξουν πώς ακριβώς διαμορφώνεται ο «χάρτης» των περιφερειών και δήμων.

Στη Μεσσηνία, εκτός από τον Δήμο Μεσσήνης που έβγαλε Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή τον Γιώργο Αθανασόπουλο, οι μονομαχίες αφορούν τους Δήμους Καλαμάτας (143 εκλογικά τμήματα), Οιχαλίας (67 εκλογικά τμήματα), Τριφυλίας (93 Ε.Τ.), Δυτικής Μάνης (30 Ε.Τ.) και Πύλου Νέστορος (82 Ε.Τ.) και τη μεγάλη μάχη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε 1.345 εκλογικά τμήματα.

Εκλογές διεξήχθαν σήμερα σε επτά από τις 13 περιφέρειες και σε 229 από τους 332 δήμους της χώρας.

Συνολικά ήταν ανοιχτά 27.659 εκλογικά τμήματα έναντι 39.063 την περασμένη Κυριακή, δηλαδή το 71% του συνόλου, ενώ οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι αντιστοιχούν στο 80% του συνόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

 

Live τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών – Συνεχής ενημέρωση

Δημοφιλέστερα

To Top