Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Την Δευτέρα έρχεται ο Πέεφ, δεν γίνεται του Βατουσιάδη- Όλοι μέσα στο δυνατό τεστ με Διαβολίτσι

Οι αφίξεις συνεχίζονται στην Μαύρη Θύελλα καθώς μετά τους Χριστοφιλέα, Τριποτσέρη και Νατσιόπουλο που έχουν ήδη βάλει τα μελανόλευκα, μια ακόμη άφιξη έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα.

Πρόκειται για τον 32χρονο (08/06/1987) Σκοπιανό μεσοαμυντικό Όλιβερ Πέεφ (φωτ.), ο οποίος επιστρέφει στη χώρα μας μετά από έναν χρόνο, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε στη Ραμποντνίσκι και την Μπόρετς Βέλες της χώρας του.

Παλαιότερα έπαιξε σε Διαγόρα Ρόδου, Πέλιστερ, Ιωνικό, Πιερικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικό Αστέρα, Μέταλουργκ, Σκεντίγια, Μπολουσπόρ, Τέτεκς και Βαρντάρ Σκοπίων.

Αντίθετα με τον Πέεφ, δεν υπάρχει περίπτωση μετακίνησης του Αντώνη Βατουσιάδη στην Μαύρη Θύελλα παρά τις σχετικές αναφορές που έχουν γίνει, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού έχει ήδη πραγματοποιήσει δυο μετακινήσεις στην τρέχουσα σεζόν (Κόρινθος06, ΑΟ Λουτρακίου).

Δυνατό τεστ με Διαβολίτσι

Στις 3μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας, η Καλαμάτα θα υποδεχτεί το Διαβολίτσι την Κυριακή (29/12), σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα νέα αποκτήματα της ομάδας που έχουν ήδη ενσωματωθεί.

Ο Βασίλης Βούζας καλείται να χτίσει από την αρχή την Μαύρη Θύελλα καθώς τα νέα πρόσωπα θα είναι πολλά και το πρώτο δείγμα θα φανεί στο παιχνίδι με το αξιόμαχο συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα, στην δεύτερη μεταξύ τους φετινή αναμέτρηση.

Μαύρη Θύελλα: Την Δευτέρα έρχεται ο Πέεφ, δεν γίνεται του Βατουσιάδη- Όλοι μέσα στο δυνατό τεστ με Διαβολίτσι
To Top