Αθλητισμός

Καλαμάτα: Οι υποψήφιοι για τον μελανόλευκο πάγκο

Η Καλαμάτα γυρίζει σελίδα μετά την αποχώρηση του Βασίλη Βούζα αναζητώντας την διάδοχη κατάσταση για τον πάγκο της ομάδας προσδοκώντας σε ένα νέο ξεκίνημα, σε συνδυασμό βέβαια με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν τον Γενάρη.

Οι άνθρωποι της διοίκησης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με υποψηφίους προπονητές αναζητώντας τον τεχνικό που θα μπορεί να κάνει πράξη το όραμά τους, έναν τεχνικό που θα έχει τος γνώσεις και δείγματα δουλειάς που θα μειώσουν στο ελάχιστο το αναπόφευκτο σε αυτές τις περιπτώσεις ρίσκο καθώς η συνεργασία δεν θα είναι ευκαιριακή.

Στο “κάδρο” αυτή τη στιγμή βρίσκονται ονόματα έμπειρων τεχνικών όπως του Νίκου Καραγεωργίου, του Μπάμπη Τεννέ, του Δημήτρη Σπανού αλλά και του πιο νεαρού και εξελίξιμου Γιώργου Πετράκη.

Το αρνητικό για τους διοικούντες την Καλαμάτα είναι η πίεση χρόνου που υπάρχει, καθώς το θέμα του προπονητή θα πρέπει να τελειώσει άμεσα. Επιδίωξη των μελανόλευκων είναι να τελειώνουν με το θέμα το συντομότερο δυνατό ώστε ο νέος τεχνικός να πιάσει άμεσα δουλειά ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθεί με τον Ασπρόπυργο.

Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει τις προσεχείς ώρες και αν όχι την Τρίτη, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, ο τεχνικός που θα αναλάβει στην συνέχεια τις τύχες της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο.

Σε εκκρεμότητα θα παραμείνει μέχρι τότε το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, η στελέχωση του οποίου θα καθοριστεί από τις επιθυμίες του νέου τεχνικού.

Καλαμάτα: Οι υποψήφιοι για τον μελανόλευκο πάγκο
To Top