Βιβλίο

Μένης Παπαδόπουλος: Την Πέμπτη 21/6 στην Ανδρούσα παρουσιάζεται η αυτοβιογραφία του

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΟΚΤΑΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΝΤΙΑΣ

Ο Μένης Παπαδόπουλος μαζί με τον Νίκο Κουρή.

Αριστομένης Φ.Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Ανδρούσας 2003 – 2010, Υπηρετώντας την Αυτοδιοίκηση” είναι ο τίτλος του αυτοβιογραφικού βιβλίου που καταγράφει τα έργα και τις ημέρες της δημαρχοντιάς του πρώην Δημάρχου του δήμου Aνδρούσας Αριστομένη Παπαδόπουλου, του τελευταίου πριν την εφαρμογή του Καλλικράτη, και θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 21/6 το βράδυ στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου-λυκείου Ανδρούσας με πολλούς καλεσμένους, φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους που εκτίμησαν τον Δήμαρχο Μένη Παπαδόπουλο τα χρόνια που διατέλεσε δήμαρχος της ιστορικής κωμόπολης της Ανδρούσας κι όχι μόνο.

Μένης Παπαδόπουλος – Θεόδωρος Μπρεδήμας: 55 χρόνια φιλίας κι εκτίμησης

Ο αεικίνητος Μένης Παπαδόπουλος προσπάθησε με όσες δυνάμεις και μέσα είχε να προοδεύσει ο Δήμος κι αυτό εκτιμήθηκε δυο φορές από τους συνδημότες του που τον εξέλεξαν δήμαρχο.
Στο βιβλίο καταγράφονται τα σημαντικά έργα που έγιναν την οκταετία 2003-2010 και όσα προγραμματίστηκαν.
Εμβληματική για την Ανδρούσα είναι η ανακατασκευή του ιστορικού κτηρίου του πρώην Δημαρχείου που έγινε επί Μένη Παπαδόπουλου.

Ο Μένης Παπαδόπουλος με τους δυο γιους του που υπεραγαπά τον Νάσο {δεξιά) και τον Φώτη.

Το βιβλίο επιμελήθηκε και κατέγραψε κάθ’ υπαγόρευση του Μένη Παπαδόπουλου ο Νίκος Κουρής και εκδίδεται από τις εκδόσεις Delta press Δημόπουλος.

Η ορκομωσία κατά την δεύτερη θητεία του Μένη Παπαδόπουλου στο Δημαρχείο της Ανδρούσας.

Δημοφιλέστερα

To Top