Tech news

Messinia.mobi: Η Μεσσηνία στην τσέπη σου!

Την ηλεκτρονική πλατφόρμα- οδηγό της Μεσσηνίας messinia.mobi παρουσίασαν στο 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας οι: Λαυρέντης Χωραΐτης, Γραφίστας-Εικονογράφος και Χαράλαμπος Παγάνης, Founder, Software Engineer-IT Business Analyst.

Πρόκειται για έναν ψηφιακό οδηγό της Μεσσηνίας με πληροφορίες για τα αξιοθέατά της, τις παραλίες της, τις επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής, τα τοπικά μας προϊόντα, τη γαστρονομία μας, οτιδήποτε αναζητά ένας επισκέπτης της περιοχής μας. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της να εντοπίζει ό,τι τον ενδιαφέρει, σε τι απόσταση από αυτόν βρίσκεται, όλες τις πληροφορίες για το πως θα κατευθυνθεί εκεί, που θα φάει, που θα διασκεδάσει, που θα κολυμπήσει, αλλά και όλες οι εκδηλώσεις που μπορεί να τον ενδιαφέρουν.

Αν και βρίσκεται μόλις 3 μήνες στον αέρα του διαδικτύου, η Messinia.mobi είναι μια εφαρμογή που οι εμπνευστές της την επεξεργάζονταν 4 χρόνια, προκειμένου να περιλαμβάνει όλες τις πιθανές πληροφορίες που μπορεί να ζητήσει ο επισκέπτης της Μεσσηνίας. Η εφαρμογή συνεχώς εμπλουτίζεται, ενώ στα σχέδια των δημιουργών της είναι να κυκλοφορήσει σε περισσότερες γλώσσες ώστε να είναι προσβάσιμη σε επισκέπτες από περισσότερες χώρες.

Δημοφιλέστερα

To Top