Αθλητισμός

Μικτή Μεσσηνίας Κ12: Με Ανατολική Αττική στην φάση των “16”

Την ομάδα της Aνατολικής Αττικής θα αντιμετωπίσει η Mικτή K12 της Μεσσηνίας στην φάση των “16” του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Οι Μεσσήνιοι μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του 5ου ομίλου κατέλαβαν τη δεύτερη θέση και θα αγωνιστούν απέναντι στην Ανατολική Αττική η οποία ήταν πρώτη στον 6ο όμιλο έχοντας εντυπωσιακή παρουσία.

Η ομάδα της Αττικής ξεκίνησε με ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι στο Άργος και στη συνέχεια πήρε πέντε νίκες και τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου. Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε 2-1 της Δυτικής Αττικής, 2-1 της ΕΠΣ Αθηνών, 6-0 της ΕΠΣ Αρκαδίας, 6-1 της ΕΠΣ Κορίνθου και 3-0 της ΕΠΣ Πειραιά.

Το έργο των Μεσσηνίων για πρόκριση θα είναι ακόμα πιο δύσκολο καθώς το νοκ άουτ παιχνίδι θα γίνει, εκτός έδρας, πιθανότατα στην Βάρη, στις 28 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των “16”:

ΕΠΣ Καβάλας- ΕΠΣ Καστοριάς, ΕΠΣ Τρικάλων- ΕΠΣ Βοιωτίας, ΕΠΣ Αχαΐας- ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ΕΠΣ Κυκλάδων- ΕΠΣ Χανίων, ΕΠΣ Πιερίας- ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Θεσσαλίας- ΕΠΣ Λάρισας, ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής- ΕΠΣ Μεσσηνίας, ΕΠΣ Ηρακλείου- ΕΠΣ Λέσβου

Μικτή Μεσσηνίας Κ12: Με Ανατολική Αττική στην φάση των “16”

Δημοφιλέστερα

To Top