ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπούλμπου: “Έχουμε πρόγραμμα και γνώση και θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας”

Η διευθύντρια του Γυμνασίου Μελιγαλά και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Δέδε “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”, Φωτεινή Μπούλμπου, μιλά στο MessiniaLive για την πρόταση που της έγινε να συστρατευτεί στο πλευρό του Γιώργου Δέδε.

Τον χαρακτηρίζει ως “άνθρωπο με δημοκρατική κουλτούρα, με γνώσεις, με εμπειρία αυτοδιοικητική, που έχει δώσει δείγματα γραφής από τη θητεία του στο Υπουργείο Υποδομών, έχει παράξει έργο, και έχει συνεργατικό πνεύμα”. Η ίδια θεωρεί ότι η Μεσσηνία έχει περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης στους τομείς του τουρισμού, του αθλητισμού και της αγροτικής ανάπτυξης. Δηλώνει ότι η θητεία Τατούλη δεν έχει βοηθήσει τη Μεσσηνία, καθώς όπως χαρακτηριστικά λέει “έδωσε χρήματα σε έργα βιτρίνας και δεν έχουν γίνει έργα υποδομής, που θα δημιουργούσαν θέσεις εργασίας”.

“Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουμε πολύ να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και την ευημερία της Μεσσηνίας”. Ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στον αθλητικό τουρισμό στη Μεσσηνία, μέσα από τις κατάλληλες σύγχρονες αθλητικές υποδομές αλλά και τις διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων. “Θέλουμε να προσφέρουμε και θέλουμε να θέσουμε τις ικανότητες μας στην υπηρεσία του κόσμου”, ζητώντας από τους πολίτες να εμπιστευτούν και να δώσουν ψήφο την ομάδα του Γιώργου Δέδε.

To Top