MESSINIA PLUS

Μπουζιάνης: “Δεν με ενέπνεε το καινούργιο σχήμα και ο νέος αρχηγός”

ΜΕ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΠΟΧΩΡΕΙ "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ

Ημέρα απολογισμού ήταν η σημερινή και για τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας κύριο Παύλο Μπουζιάνη, ο οποίος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, έκανε μία αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του - από το 2010 - και για δύο θητείες στα κοινά του Δήμου.
Αναφέρθηκε στα περισσότερα έργα που ολοκληρώθηκαν επί ημερών, που ο ίδιος ήταν σε θέσεις ευθύνης και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια.

"Θα παραμείνω ενεργός πολίτης, προς το παρόν απέχω..."

Ο κ. Μπουζιάνης τόνισε ότι ο ίδιος θα παραμείνει ενεργός πολίτης λέγοντας ότι ολοκλήρωσε προς το παρόν την αυτοδιοικητική του πορεία.
Ερωτηθείς για τον λόγο που δεν συμμετείχε σε κάποιο ψηφοδέλτιο, μετά τις εσωκομματικές εκλογές που προηγήθηκαν, μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμό "Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας" ο κ.Μπουζιάνης ενώ εξήρε την προσωπικότητα του απερχόμενου Δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, είπε ότι προβληματίστηκε αν θα συνεχίσει όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του αφήνουν και πολλά περιθώρια, ενώ άφησε και μία αιχμή κατά του νυν Δημάρχου Καλαμάτας ότι δεν τον ενέπνεε το καινούργιο σχήμα και ο νέος αρχηγός, επιβεβαιώνοντας με την τοποθέτηση του αυτή ότι οι σχέσεις του με τον Θανάση Βασιλόπουλο είναι ανύπαρκτες.

Δημοφιλέστερα

To Top