Αθλητισμός

Παναιτωλικός- Ολυμπιακός 0-3: Πέρασε με Ελ Αραμπί και βλέπει Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Παναιτωλικού και με το νικηφόρο 3-0, διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας «συγκάτοικο» τον ΠΑΟΚ. “Καθάρισε” το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες και πλέον πάει με ηρεμία στον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι ερυθρόλευκοι στην πρώτη καλή ευκαιρία στα «καρέ» των «καναρινιών» βρήκαν το γκολ με μία εντυπωσιακή συνεργασία των Μασούρα, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί και «εκτελεστή» τον Ποντένσε στο 6’.

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ με τον εντυπωσιακό Αριγίμπι να «χορεύει» τον Ομάρ και με σουτ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σα (33’). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός το πήρε απόφαση να παίξει πιο σοβαρά, να έχει πιο σίγουρες μεταβιβάσεις και να μετατρέψει τελικά το παιχνίδι σε… πάρτι!

Αφού προηγήθηκαν το χαμένο τετ α τετ του Σουντανί στο 36’ και μία χαμένη κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 40’, ήρθε η γλυκιά σέντρα του Μασούρα στον «κίλερ» Ελ Αραμπί που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ολυμπιακός πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με 0-3, όταν μετά από γύρισμα του Τσιμίκα, ο Ελ Αραμπί με κίνηση που θύμισε πίβοτ, έστειλε την μπάλα με το δεξί στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Παναιτωλικού στο (45+2’).

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας (69’ Καββαδίας), Γιοβάνοβιτς, Τσιγγάρας (54’ Σιέστεντ), Ταχάρ, Ντίας, Σανιά, Λουσέρο, Μπαϊροβιτς (63’ Ντάλσιο), Αριγίμπι, Μαρσιάλ.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά (71’ Μπρούνο), Μασούρας, Ποντένσε (56’ Ραντζέλοβιτς), Σουντανί, Ελ Αραμπί (64’ Μπουχαλάκης).

To Top