ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδόπουλος: Η Οιχαλία αξίζει ένα καλύτερο αύριο κι εμείς μπορούμε να το προσφέρουμε

"ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ"

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο συνδυασμός "Ανανέωση - Προοπτική για τον Δήμο Οιχαλίας" του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Παπαδόπουλου, παρουσία πλήθος κόσμου σε κεντρικό δρόμο στο Μελιγαλά.

Μετά την τελετή του αγιασμού έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού που απαρτίζει το ψηφοδέλτιο του κ.Παπαδόπουλου, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι με όρεξη και γνώσεις, που θέλουν να προσφέρουν στο Δήμο Οιχαλίας, για την βελτίωση της καθημερινότητας και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που υπάρχουν.

Συγκινημένος ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και στο επίσημο ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα και δημιούργησαν το αδιαχώρητο σε κεντρικούς δρόμους του Μελιγαλά και υποσχέθηκε δουλειά για ένα καλύτερο αύριο.

Μετά την εκδήλωση στην κάμερα του Μessinialive μίλησαν υποψήφιοι του συνδυασμού "Ανανέωση - Προοπτική για τον Δήμο Οιχαλίας" και ζήτησαν από τους δημότες να τους εμπιστευτούν.

Δημοφιλέστερα

To Top