Απόψεις

Παπαγεωργίου: Λόγω παραπληροφόρησης ο κ.Χονδρός οδηγήθηκε σε πολιτικές ψευδαισθήσεις

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ τ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΧΟΝΔΡΟ ΠΕΡΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Είναι απορίας άξιον πως πετυχαίνουν, ορισμένοι άνθρωποι, να μετουσιώνουν τους πολιτικούς τους «πόθους και καημούς» σε… πραγματικότητα. Και να αυθυποβάλλονται, μάλιστα, με τέτοιο τρόπο σε πολιτικές ψευδαισθήσεις, που τους οδηγούν να φαντασιώνονται καταστάσεις, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Αναφέρομαι, ξεκάθαρα στο άρθρο, του αντιδήμαρχου, επί δημαρχοντίας του κ. Τσώνη στη Μεσσήνη, Νικόλαου Χονδρού.
Σε αυτό, ο κ. Χονδρός, αναφέρει ότι η απόσυρση του θέματος της ελεγχόμενης στάθμευσης, από το Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Μαΐου, αποτέλεσε πολιτική ήττα για τον δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο.
Ως εισηγητής του θέματος, είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι απόσυρση έγινε, αποκλειστικά και μόνο, για να προστεθούν στον κανονισμό περισσότερες θέσεις δωρεάν στάθμευσης.
Κάτι που αποδεικνύεται και με από την ανανεωμένη εισήγηση του θέματος, το οποίο έχει ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου της ερχόμενης Δευτέρας.
Παράλληλα, θα πρέπει να ενημερωθεί ο κ. Χονδρός ότι διαβούλευση πραγματοποιήθηκε, στην οποία εκτός του Εμπορικού Συλλόγου της Μεσσήνης (σ.σ. ομόφωνα υπέρ της εφαρμογής ελεγχόμενης στάθμευσης), μεταξύ άλλων κλήθηκαν και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του.
Πιθανότατα, ο πληροφοριοδότης τους, δεν είχε παραστεί στην συνάντηση, ώστε να τον ενημερώσει ότι αρκετοί σύμβουλοι της παράταξής του δήλωσαν υπέρ της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Αναφορικά, με την πρόβλεψη του κ. Χονδρού, ότι λίαν συντόμως ο Δήμαρχος της Μεσσήνης, θα καταστεί πολιτικά υπηρεσιακός, θεωρώ ότι αποτελεί προϊόν της ίδιας σφαίρας φαντασίας, η οποία «γέννησε» και τα όσα αναληθή κατέγραψε ο αρθρογράφος, σχετικά με την απόσυρση του θέματος.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειωθεί ότι ο κ. Χονδρός, δεν φημίζεται για την επαλήθευση των πολιτικών του προβλέψεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι καθ΄όλη την προεκλογική περίοδο, προέβλεπε άνετη νίκη του κ. Τσώνη, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τέλος, σε ότι αφορά τις επισημάνσεις του σχετικά με την συνοχή στην παράταξη του (σ.σ. μείζον μειοψηφία), από την πλευρά μου θα μείνουν ασχολίαστες, αφενός επειδή σέβομαι τους συναδέλφους, αφετέρου επειδή αποφεύγω να φαντάζομαι καταστάσεις.

Αναστάσιος Παπαγεωργίου
Αντιδήμαρχος Μεσσήνης

* Ο κ.Παπαγεωργίου είναι Αντιδήμαρχος Μεσσήνης με τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Οργάνωσης, Τουρισμού, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Παπαγεωργίου: Λόγω παραπληροφόρησης ο κ.Χονδρός οδηγήθηκε σε πολιτικές ψευδαισθήσεις
To Top