MESSINIA PLUS

Ο Περιστερίου Κλήμης τίμησε τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Με το χρυσό μετάλλιο του Πολιούχου Περιστερίου, τίμησε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 ο Μητροπολίτης Κλήμης τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο.

Η συγκινητική αυτή στιγμή έλαβε χώρα αμέσως μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, Πολιούχου Περιστερίου.
Ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Περιστερίου π. Ειρηναίος Γεροντής ανέγνωσε το σύντομο βιογραφικό του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Στη συνέχεια ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος Πρωτ. π. Ελευθέριος Κουναλάκης ανέγνωσε την απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτη Περιστεριού κ. Κλήμη.

“Εις ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της διακονίας στην εκκλησία του Χριστού προς το σεπτό πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας, επισήμως προσκεκλημένου στην φετινή πανήγυρη του Πολιούχου της πόλεως του Περιστερίου, απονέμουμε σήμερα το χρυσό μετάλλιο του Πολιούχου Περιστερίου” – ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστεριού κ. Κλήμης

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμη για την τιμή προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι “‘όταν κάποιος τιμάται είναι για αυτόν μια σημαντική διάκριση και του δίνει δύναμη να συνεχίσει το έργο του. Όταν αυτή η τιμή προέρχεται από αδερφό και συλλειτουργό, τον Σεβ. Μητροπολίτη Περιστεριού κ. Κλήμη τότε η τιμή και η διάκριση αυτή είναι πολύ πιο σημαντική και ακόμα πιο ουσιαστική”.

ΠΗΓΗ

Ο Περιστερίου Κλήμης τίμησε τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Δημοφιλέστερα

To Top