ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πνίγηκε 70χρονη στην Καρδαμύλη

Μία γυναίκα περίπου 70 ετών ανασύρθηκε νεκρή στις 12.45 σήμερα το μεσημέρι στο λιμανάκι “Σάλιο” στην Καρδαμύλη.
Η 70χρονη ημεδαπή K.M. έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε και αμέσως ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου και κινητοποιήθηκε τόσο το Λιμενικό όσο και η Εθελοντική ομάδα “Γαία” που έσπευσαν αμέσως στο σημείο και την ανέσυραν στην ακτή.

Την άτυχη γυναίκα προσπάθησαν να βοηθήσουν τόσο μία γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, καθώς και μία έμπειρη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, κάτοικος Καρδαμύλης που είχε μάλιστα και όλα τα απαραίτητα για να τη βοηθήσει. Και οι εθελοντές διασώστες της  ομάδας “ΓΑΙΑ” προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την 60χρονη κάνοντας χρήση απινιδωτή και αρκετές προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Δυστυχώς, οι προσπάθειες δεν απέδωσαν. Η 70χρονη διεκομίσθηκε  στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατος της.

TI ANAΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

“Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 04-08-2019 και περί ώρα 12:35 ειδοποιήθηκε Υπηρεσία μας για περιστατικό πνιγμού στην θαλάσσια περιοχή Σάλιο Καρδαμύλης Δήμου Δυτικής Μάνης. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν όργανα του Λιμενικού Φυλακίου Καρδαμύλης Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας. Η
θανούσα ανασύρθηκε από λουόμενους από την ανωτέρω περιοχή και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πρόκειται για γυναίκα ημεδαπή ηλικίας 71 ετών. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση”.

Πνίγηκε 70χρονη στην Καρδαμύλη

Δημοφιλέστερα

To Top