MESSINIA PLUS

Ποδαρικό στο Διοικητήριο Μεσσηνίας με ευχές για ενότητα, σύμπνοια και συνεργασία

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, πρώτη ημέρα του νέου έτους, στην αίθουσα “Παναγιώτης Φωτέας” στο Διοικητήριο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας η καθιερωμένη εκδήλωση υποδοχής της νέας χρονιάς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Νωρίτερα στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής τελέστηκε δοξολογία, στην οποία προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Κυρίαρχη θέση στις ευχές είχε η ενότητα, η σύμπνοια και η συνεργασία ενώ εκφράστηκαν και εύλογες ανησυχίες για το κυρίαρχο στις μέρες μας εθνικό θέμα της σχέσης μας με την γείτονα χώρα Τουρκία που κορυφώνει την εχθρική και επιθετική στάση της.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και έδωσε τις ευχές του για το νέο χρόνο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, τους βουλευτές Γιάννη Λαμπρόπουλο, Μίλτο Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασλόπουλο και τους περιφερειακούς συμβούλους - επικεφαλής παρατάξεων των μειοψηφιών Θανάση Πετράκο και Δήμητρα Λυμπεροπούλου.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη και μετά από 14 χρόνια δεν παρέστη στην εκδήλωση.
Στην αίθουσα βρέθηκαν και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας με τους επικεφαλής συνδυασμών Βασίλη Κοσμόπουλο, Βασίλη Τζαμουράνη, Μανώλη Μάκαρη και Μιχάλη Αντωνόπουλο, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος και Ανδρέας Τσουκαλάς, η Αννα Καλογεροπούλου και ο Τάσος Σαρδέλη, οι Αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη και Σαράντος Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας και μέλη του συμβουλίου της και εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Δημοφιλέστερα

To Top