ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρή καταιγίδα “σάρωσε” την Καλαμάτα

Σφοδρή καταιγίδα με πολύ ισχυρούς ανέμους έπληξε λίγο μετά τη 1 σήμερα το μεσημέρι την πόλη της Καλαμάτας. Υπάρχουν αναφορές για πτώσεις δέντρων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, έχει πέσει δέντρο στον ΟΑΕΔ,  και επίσης μια πτώση ευκαλύπτου στη Διασπορά. Να σημειωθεί ότι σήμερα από το πρωί έχουν καταγραφεί έως και  50 χιλιοστά βροχής, ενώ η θερμοκρασία σημείωσε πτώση και αυτή την ώρα ο υδράργυρος δείχνει 16 βαθμούς Κελσίου. Συνιστάται προσοχή στις μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.

Παραλία Kαλαμάτας μέσα από τη live web camera του weather-messinia-[ώρα 13.56]

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΤΗ ΘΟΥΡΙΑ

Ανεμοστρόβιλος που πέρασε από τη Θουρία προκάλεσε πτώσεις δέντρων.

Σε επικοινωνία μας με το Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, μάς δήλωσε πως το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη, με ανεμοστρόβιλο να περνά από την περιοχή της Θουρίας, προκαλώντας πτώσεις δέντρων,  ενώ σε  επιφυλακή είναι τα μηχανήματα του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ, και όπου παραστεί ανάγκη θα παρέμβουν.

 

 

 

Η Καλαμάτα και η Αλαγονία στις περιοχές με το μέγιστο ύψος βροχόπτωσης τις τελευταίες ώρες πανελλαδικά

Η κεραυνική δραστηριότητα όπως καταγράφηκε  από το σύστημα ΕΡΜΗΣ, τις τελευταίες 3 ώρες

Σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ψυχρό μέτωπο κινείται προς τα ανατολικά και αναμένεται να επηρεάσει τις αμέσως επόμενες ώρες το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Πίνακες από meteo.gr

 

 

Σφοδρή καταιγίδα “σάρωσε” την Καλαμάτα

Δημοφιλέστερα

To Top