ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Οικονομάκου και “Καλαμάτα Ξεκινάμε”

Ενημερωτική συνάντηση με το πρόεδρο κ. Ιωάννη Κάντζα και μέλη της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας είχε η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας κα. Μαρία Οικονομάκου και μέλη του συνδυασμού μας «Καλαμάτα Ξεκινάμε».

Εκ μέρους της διοίκησης τέθηκαν ζητήματα που προβληματίζουν τον κλάδο των μεταφορών, ζητήματα καθημερινότητας αλλά και σχεδιασμού για το άμεσο μέλλον. Η ασφαλέστερη προσβασιμότητα λεωφορείων και επιβατικού κοινού στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, μέσω παρεμβάσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν, ο σχεδιασμός για αρτιότερη γεωγραφική κάλυψη της περιοχής μας, η αναβάθμιση και συντήρηση των στάσεων των λεωφορείων, ήταν από τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση.
Η κα. Οικονομάκου ευχαρίστησε τη διοίκηση αλλά και όλους τους μετόχους, οδηγούς και προσωπικό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας για τον επαγγελματισμό τους και το έργο που προσφέρουν στο τόπο. «Στο πλαίσιο της προγραμματικής θέσης του συνδυασμού μας για αναβάθμιση των συγκοινωνιακών υπηρεσιών του Δήμου, δεσμευόμαστε για αμφίδρομη συνεργασία και από κοινού σχεδιασμό, με γνώμονα πάντα την καλύτερη
εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Οικονομάκου και “Καλαμάτα Ξεκινάμε”

Δημοφιλέστερα

To Top