ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο αδελφών με χασίς στο Διαβολίτσι

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ

Συνελήφθησαν, σήμερα (14.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 42 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα των παραβάσεων των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 40χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -216,4- γραμμαρίων,
1- δενδρύλλιο κάνναβης και
-ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -190- γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή του 42χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -4,1- γραμμαρίων.

Η ποσότητα λαθραίου καπνού, θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύλληψη δύο αδελφών με χασίς στο Διαβολίτσι
To Top